Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve će nam se ovo debelo vratiti kada budemo to najmanje očekivali... čovjek je ništavan naspram prirode, Priroda je dala čovjeku jedan jezik, ali dva uha – da bi dva puta više slušao nego pričao
Lajk za komentar, osim "Priroda" - Bog je dao čovjeku...
@Dr. Ph - Ne kenjaj. Ovakva strahote se dešavaju upravo zbog toga što se Bog ne poistovjećuje s prirodom, nego samo i isključivo s čovjekom.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Mi u Bosni ne znamo sta je smece,plus nemamo more,kod nas se i otpad koristi,pitajte Nazifa ako ne vjerujete....
pa nije covjek kriv sto ove pticurine jedu cepove opaljace dugmad-nek ih roditelji uce sta se jede a sta ne
Opaljače, ante? A htio bi da si mudar? Ne ide, brate!
Sta to radimo ovoj nasoj Zemlji?? Jezivo je to sto se desava, toliko plasticnog smeca pluta u okeanu, kolonije ptica nestaju zbog nase nemarnosti...Uzas, a mi smo samo privremeno ovdje, trebamo ostaviti ovu nasu Zemlju za slijedeca pokoljenja, ocuvanu, lijepu...Zasto se bogate zemlje ne udruze i ociste to "ostrvo" od smrtonosnog smeca, ionako oni ga najvise i proizvode.
Albatrosi ,albatrosi ..ne uznemiravajte nas. "Šta zna gedžo ,šta je čokolada, papir jede čokoladu baci"
kumasine .... hocemol zavrsavati tu maticnu ... rakija spremna ... 47 stepeni jarugo.
sad ce fahro istupiti sa izjavom, da je bakir kriv za pacificku mrlju smeca.
Covjek je najveci termit na Zemlji-sutra kada bi nestao, nikome ne bi falio. Zemlja bi se oporavila za manje od 100 godina. Jadne zivotinje :(
AJ NE SERITE VI DUŠEBRIŽNICI NISTE U STANJU OPUŠAK U SMEĆE BACITI
Zalosno je sta covjek moze uraditi a jedino razumno bice,da li je?
Glupih ptica :)
strahota šta čovjek radi drugim ljudima, jednim životinjama i prirodi... ruku na srce, ali ljudska vrsta zaista nije dostojanstvena ove Plante...
imam ja 'riješenje'. na to mjesto potopiti tanker koji prevozi ogromne količine nafte. tako prelivenu plastiku zapaliti, pa će nestati i nafte i plastike. dim koji se bude podigao, zabašuriti pričom da je to davno ugasli, a sad probuđeni ispodpovršinski vulkan. za jedno dvajes do trijes godina ništa se neće poznat.
majku mu ,kako progutaju ta sranja...ja jesu gladezi :)
A i ptice poletite da plastiku jedu, svi na svijetu znaju da se cola popije a prazna boca baci u rijeku. Ali su zato ptice pametne, nemoj da se išta baca bolje je pojesti.
Vidi onaj čep što Kolu dobiješ džaba. aaaaaa