Komentari (305)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas mi je zao , ponadala sam se da ce makar proslaviti 100 godina ... Pocivaj u miru legendo !
Neka ti je vjecna slava i hvala idolu!
da se hoce pojavit neko ko on u nasoj lijepoj BiH, pa da ujedini sve ove vjere i narode
pa mi i jesmo ujedinjeni uz par iznimaka. ujedinjeni smo u bijedi i neimaštini.
Ono sto je bio Gavrilo Princip, to je i Nelson Mandela, samo sto Princip umro u zatvoru pa cionisti mediji nisu mogli pretvoriti ga u sveca
ode kunte kinta.
Allah-Rahmetelje
R.I.P. http://www.youtube.com/watch?v=a-vZgxJIpuc
Zao mi je. Volio sam njegovu ulogu u onim Batman filmovima.
Jednom terorista, uvijek terorista
RIP Mandela, i slažem se da bi se JAR trebala preimenovati u Mandelija kako su predlagali u njegovu čast, to je najmanje što je zaslužio.
mnogima je bio uzor..veliki covjek..neka ti je laka zemlja dobri mendela
RIP MANDELA. Ti si uzor mnogima, pa i Hrvatima u BiH koji su također zadnjih 20 godina pod represijom i aparhejdom provođenim od strane onih čiji su korijeni istočno od Drine.
Test
Pocivaj u Miru. Treba i nama jedan kao ti na Balkanu...
Pocivaj u miru...
Sta je konkretno uradio Nelson Mandela ili sta je konkretan rezultat njegove borbe protiv rasizma.? Pri tome mislim na pocetak njegove borbe,vrijeme i sadasnju situaciju,brak,ANC itd.
I ti ko sad pametan jel ?! a ni Wikipedie u životu otvorio nisi.
Neka ti je laka zemlja !!! Čovjek koji je promjenio historiju na dobar način.
Dakle, čovjek preminuo, a gomila "pametnjakovića" koji ne znaju dalje od tastature raspravljaju o genocidu, ratu, nacionalizmu, fašizmu, ustašluku, četničluku i ostalom gadluku. Pa pričajte o kurvaluku, ne živi se od Bošnjaštva, Srpstva i Hrvatstva, živi se od para, sreće i zadovoljstva.