Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo trumpu dodatnih glasaca
@PICAJZLE Morao je biti.
kakva amerika sine moj...diplomu nuklearne medicine ponesi i na bjelasnicu... cuvaj ovce i ne okreci se sine
#policelivesmatter
nemam komentar
Amerika je i dalje jedno jako podijeljeno drustvo. Zna se tacno gdje zive, rade, izlaze bijelci a gdje ostali. Colored people. Pa do unazad 50 godina bili su autobusi za bjelce i crnce!!! Ubijen je Malcolm x, MLKing , pa i Kenedy zbog ukazivanja na nejednakost, podijeljenost na rasnoj osnovi
Raja, to vam se ne broji bez tekbira, al' ućite i morebit iz amaterske kategorije i nadžete put do seniora a u krainjem vaktu do veterana. Morate se malo više opustit.
Moraš malo poraditi na gramatici, nikako da pogodiš "ć" i "č"!!!!
Sta bi mnogi radili da se ovako desaje kod nas??Isto tako bi se naoruzali i pobili tu rasisticku policiju...na snimcima se lijepo vidi da maltretiraju narod,da pucaju bez potrebe i da je po ko zna koji put neki crnac platio glavom....ovo je puka istina i nema se tu sta pricati...ja ih podrzajem u tome....ubijeni su nevini ljudi samo zato sto im je boja koze drugacija....neka svaki od nas se stavi na njihovo mjesto pa nek dobro razmisli sta bi radio da ti onako ubiju brata,oca,sina....bilo koga???
svašta se i u policiju prima... omg
@Ja Jesam Alien dok ima za kafe dobro je, ostalo će dat Allah
kazu trump donirao puske :)
V for Vendetta ,isti scenario ce biti. Kad crnci se dignu sad.
Dok se nesazna jel bilo muslimana nije teroristicki napad aaaaaa ????
a policajaca i govana poslije naših najnesposobniji policajci su u Americi .
@otokaboy ma bilo bi vjeruj mi kod nas su sve sitni lopovcici kojima je beton opljačkati curu na kasi i trgovinu nema niko muda da digne banku za 3-4 miliona.
@bosnian1946 Ko da u Bosni ima banaka sa 3-4 miliona hahah
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vratilo him se jer ubijaju sve na živo na dunjaluku
Seljacina si obicna to pokzauje ovo.Policajci hrane svoju porodicu i brane ljude kao u ovom slucaju.Volio bi tebe ovako da roknu pa da vidim sta ce biti seljacino
kad sam ja bio u miami-u tada je bio njihov praznik "indepedence day" i od tada drugacije razmisljam od te crnaca. ja nisam nikakav rasista al kad sam vidio kakvo oni ponasanje imaju kad se oni nakupe. to kao neke majmune stvarno. nula respecta prema policiji. ponasaju se kao da su oni glavni. psuju policajcima u lice pljuju pa naravno da ce im ondak uzvratit. a onda medijama samo govore aj kako je policija brutalna. al to zasto su oni tako reagirali to se ne pokaze.
Crnci vec desetinama godina govore kako ih policija maltretira i ubija. Niko ih nije ozbiljno htio svatiti dok mobilni telefoni nisu postali popularni. Sada svi vide o cemu oni vec duuugo pricaju. Ne krivi zrtve. Da ih mozda tretiraju kao ljude nebi do ovoga doslo.
tretirali bi njih kao ljude da bi se ponasali kao ljude. nemoj se praviti kao neki humanitarac kad nemas pojma kakvi su americke crnci. @manjaro
Udarili crnci, uvijek hrabri ratnici bili. Nego, kad cemo pricat o straavicnoj diskriminaciji u Americi? Mislim, svi imaju iste uslove za neki solidan zivor, izmedju bijednog i solidnog, ko pokusa nesto vise, zgnjece ga. To je juesej o kojoj sanjate.
@lijepi huso ! Bolan ne bio pa jače je opšte znanje Fočaka nego negog američkog balavca sa srednjom školom. Kad im postaviš pitanje ko je skim ratovao u I svijetskom ratu jedan od odgovora je i USA protiv Mexica
@master_forever to je glavni cilj većine mladih u BiH
bice sranja..............teskog..............
@useraccount nemam pojma.........ne zivim tamo de mi prevedi "hinjavla"
ooo stigla "demokrtija" i u Ameriku :)