Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čovjek iskoristio idiotizam naroda i napipao se žena za života, ko Torrabi što se napipao u Zetri.
to što niste čuli za sai babu više govori o vama
ciganjska posla
Mogu zamisliti tugu Sinana Sakica XD
\"Voli svoje poštuj tuđe\"
Ma on je samozvani guru,sledbenika je imao dosta u svijetu što jest jest a u suštini radilo se o čovjeku koji je nekoliko mađioničarskih trikova dobro iskoristio u nepismenoj sredini.U svakom slučaju bio je to veoma zanimljiv čovjek.Mir i spokoj njegovoj duši.
Dajte ljudi sta vam ne razumijem zasto tako pisete. Za hinduse je ovaj covjek veoma bitan i radi kucne kulture bitno je da to postujete a ne sve izrugujete. Naravno nisam ni ja za to da se covjek poredi sa Bogom, ali treba postovati druge i njihovo pravo na vjerovanje.
sveti covjece dodirni me, dodirni me sveti covjece ti si mi jedina nada sveti co... :P
mozda sad Dzeko zabije gol, kad je ovaj preselio na visi nivo :)
Svi ste vi obicni kreteni, ne znate ni ko je covjek bio ni sta je hinduizam.
@ Dino,svaka čast za ispisanu suru Fatihe ali @ Baba i svi ostali dislajkeri nisu razumom obdareni sa shvate značenje i poruku ove časne sure koja je poslana cijelom čovječanstvu...žalim ih !
AMIN!!!
Tebe,Gospodara svjetova, hvalimo, Milostivog, Samilosnog, Vladara Dana sudnjeg, Tebi se klanjamo i od Tebe pomoć tražimo! Uputi nas na Pravi put, na Put onih kojima si milost Svoju darovao, a ne onih koji su protiv sebe srdžbu izazvali, niti onih koji su zalutali!
Reci : ON je jedan. ON je utociste svima. Nije rodio nit\' je rodjen. I niko mu ravan nije!
znaš ti dobro kome je komentar upućen
Za početak bi mogao skontati da u polje \"Nadimak\" unosiš svoj nickname, a u polju \"Upišite komentar\" unosiš komentar i pominješ onog na koga se komentar odnosi. Majmune.
I pored ociju, ne vidis...