Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ovako malo kontam pa skontam...u cem je problem bem mu tavan, pa i mi Horovathi smo došli s područja današnjeg Irana...nek ljudi dođu, pokrste se i Amen...ima mjesta...
činimi se kao da Njemački novinari neodmiču od njega
Hajte i vi na 24sata i index i malo procitajte komentare Hehe Hrvati iz Hrvatske
Zrinjski, vrijeme je da se ujedini cijeli balkan protiv ovog zla iz Bliskog istoka i Afrike sto stize. Zaboravimo medjusobne razmirice, svi smo ugrozeni kad dodje 100 miliona ovih Arapa i Afrikanaca.
Hoce li netko objasniti ovom fasisti da Madjarska nikome nije cilj, sta umislja. Ostati cemu od kvote za Moldavke i Bugare dovoljno.
A da tebi neko objasni da svi zele da registruju ljude koji prelaze granicu ulaskom u njihovu drzavu ? Probaj ti preko madjarske ili bilo koje druge reci ja bi samo do svedske skocio da vidim ima li pingvina i sta rade !?
....kud plovi ovaj brod......
?
Ovaj covjek ce da destabilizuje Evropu.
TI SI KO I MILOŠEVIĆ
OVOJE NAJPAMETNIJI PRESJEDNIK JARANIMOJI SAMOON KONTA ŠTASE DEŠAVA ANAMO SAOVIM "IZBJEGLICAMA" ŠTO HINJE 99% VOJNOSPOSOBNIH
POZDRAV ZA PALE SOKOLAC I GORU ROMANIJU SRPSKU REPUBLIKU BRATE NEK SE PJEVA I NEK JE RAKIJE I KRME SRAZNJA!!!!!
POZDRAVZA JARANESVE
PRIKAŽI ODGOVORE (1)