Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pada polako!ko ga *ebe sam je sebi kriv.ma i onako nije uradio nista ko' Billi hehheheh
E, ako ovaj konj jos jednom bude predjednik, onda su Amis najbolesnija nacija na svijetu, a ovaj lijepi svijet ode u kurac krasni. Hvala Bogu pa u USA ima ljudi koji razmisljaju trezvano svojom glavom i na koje treba racunati, a debele degene koji podrzavaju ovog majmuna a nemogu razmisljati od masnoce u glavi, treba sve zatvoriti u jedan Mc.D., pa nek zderu dok ne crknu! Stoka debela
Ja sam vec rekao.. Bush ce pobjediti i ove izbore.. samo cekaj. Ne da se slazem stim.. ali tako ce Amerikanski narod glasati.
PA NIJE CUDNO IDITE NA WWW.ELECTORAL-VOTE.COM I VIDICES KO VODI. U AMERCKU POLITICU IMA STA SE ZOVE ELECTORAL VOTES I DA POBJEDIS TI TREBAS DOBITI NAJ VISE I VIDITE NA OVAJ WEBSITE KO VODI KO DRUGO BUSH I AKO JOS NERAZUMIJETE BUSH JE RED I KERRY JE PLAV.
fata mrave po iraku a nemoze karadzica u bosni niko nije a svi jesu
HAHAHAHAHAHAHAHAH dobra si teta Sulinareta.
Dajte molim vas sklonite ovu sliku mozda gledaju djeca ovo. Pa zamislite da dijete vidi ovu majmunsku glavu imalo bi traume citav zivot. Ja sam odrasla osoba ali jos ni ja nisam vidila majmuna u odjelu i sa kravatom.I to da drzi govor.....aaaaa
jao fuj, ko će ga trpiti još 4 godine.
pa nikad mimse nijeni svidjo ovaj bush.steta,ja bih glasala za kerrya