Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CIA nije predvidjela da će je Rusi razotkriti, nije predvidjela da su više promašili nego pogodili.
vijest od petka u medijima iz okruženja
Tacnije receno : Sve ono sto su planirali i sto im nije islo po planu ....
@vratnik ALLAHU EKBER SE PISE, NE EGBER ,EGBER ZNACI PRASINA
@vratnik Allahu Akbar ,znao sam seljacino da si neko ko samo zeli uvrijediti jer si nepismen i neobrazovan, Allahu Akbar se pise. I nije isto od ovih rijeci vi srbi ste najvise plasili, kakali u gace ,zato imaj postovanja prema necemu cega se plasis, Allah te nagradio sa pameću !!
Sve naopako što se dešava na ovom svijetu izašlo je iz njihovog pera. To je nacija koja živi na muci drugih od kad je nastala i nikako drugačije i ne zna živjeti. http://preppersbalkans.blogspot.ba/
a koja to nacija, pogotovo velika, ne živi na tuđoj muci, hajde reci, možda rusi, teško
cia - teroristicka organizacija
Dakle nije im uspjelo da ubiju Kastra i stave Sjevernu Koreju pod svoje, govna cionisticka
sta ti imas protiv usa?
Nista efikasno nazalost
PRIKAŽI ODGOVORE (3)