Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je krenulo, izaci ce 99,9%....
...10...malo čitaj :) http://en.wikipedia.org/wiki/Gazprom
...a moreš i ovo, iako je za 2011 godinu... http://rt.com/business/gazprom-profit-list-forbes-391/
Da glasanje slucajno nije bilo u Sjevernoj Koreji :D :P
cista kopija :D :P
RS se ne može porediti ničim sa situacijom na Krimu jer je nastala na ubijanju,silovanju,protjerivanju i na kraju genocidom i prihvaćena nažalost kao administrativni dio unutar historijske cjeline BiH.Krim je autonomni dio Ukrajine koji je pripojen istoj početkom 50.-ih godina prošlog vijeka čemu najveće zasluge za to ima Hruščov kao jedan od tadašnjih lidera.Obnavljanjem nezavisnosti nakon raspada SSSR-a ona ostaje da djelujje u Ukrajini ali nikada se ne mireći sa tom činjenicom.Amerika je napravila bezbroj sličnih presedana tako da je ovdje više nego očito da Rusija to koristi i pod motom udovoljavanja vlastitom narodu prihvata Krim kao sastavni dio Rusije.Sigurno je da Amerika zbog narušavanja međunarodnog prava u ranijim slučajevima nema mnogo odgovora.
Sto brzo broje,samo ne znam jel tacno...
heheh kako ste glupi dragi ljudi...kako su vas kupili za saku dollara???prosipaju vam laznu demokratiju! podrzavate napade amerike na muslimanske drzave a sami ste muslimani kao i ja sto sam.americi i eu ovo ne odgovara jer su imali druge planove sa ukrajinom,a vi i dalje ne vidite svojim ocima..narod krima je to htio,isto kada smo mi 1990 izglasali nezavisnost BiH.dodjite pameti molim vas.
i dodik treba isto
dade putin Kosovo za Krim aferim državniće "nebeski narod " je opet popušio
pa sto nije glasala citava ukrajna da li se zele odreci krima? pa da vidimo onda rezultat. po ovoj logici bi moja mjesna zajednica mogla krenuti na referendum i da se otcijepimo budemo zasebna drzava.
zato su kod nas I zabranjeni referendum o odcjepljenju :)
pa logicno ako im ne pase u ukrajni i vole rusiju put pod noge i svi u rusiju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kako ovo podsjeca ko kad su austrijanci glasali da pripoje fasistickoj njemackoj hahha :P
95 % Srba zeli RS van BiH .sta cemo sad?
ništa, predlažem vam masovno vješanje na platou ispred boske s TV prenosom naravno, da i ja nešto dobro pogledam
opet ne mogu,jer u rs-u se po popisu opet vodi vecina da su bosnjaci,zasto dodik zeli da izmjeni zakon o prebivalistu,da ispise bosnjake iz rs-a koji su u dijaspori ili u federaciji,bez raszlike sto je 70% svo ukupne privatne imovine bosnjacka i hrvatska.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...putin, stari lisac...kad nareferendumi još tu i tamo, da se ogradi tampon zonom od nato saveza, ladno će priznati kosovo u zamjenu za priznanje krima i ostalog što slijedi...tako rade imperatori...
ne bi on to uradio "braći" ;)
....barem oni tako misle
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
eto ti belaja
Eh eto,hajmo sad dalje.Ko je sljedeći za podjelu :-)
JA SAM ČUO DA KAĆUNI RASPISUJU REFERENDUM
I u RS u bi bilo slično
ALI, TAJ FILM NEĆEŠ GLEDATI ;)
Vala bas ,potpuno slicno bi bilo,recimo u Krimu 50% zemlje se vodi na Tatarima i Ukraincima,a i u rs-u 70% zemlje vodi se na Bosnjake i Hrvate.