Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hriscani/jevreji i muslimani treabju biti odvojeni zidom, ko u egiput.. da nebi muslimani bikli gladni treba preko zidata bacati sadake.. sve muslimane koji pokusaju da predju preko zida vratiti nazad.. u hriscanskim zemljama pustati muslimane na osnovu lutrije ali da ukupna cifra ne predje 5% veoma jednostavno rjesenje za suzivot.. inace ce biti isto ko u bosni , sudanu, egiput ,nigeriji i drugim zemljama
islam.emirat-upravo si dokazo to sto sam gore napiso vi ste veliko Z.LO!
Potpisujem !!!
da ne bi ko reko da la.zem evo da se popravim pogresno sam napiso sura al-tawba vers 29 a procitajte i 5 ISLAM JE SEJTANOVO MASLO I TO VIDIMO SVAKIM DANOM!
Islam je vera z.la islam sledi uistinu sejtana islam jedini uci da treba napadati i progoniti sve nemuslimane sve dok se ne pokore sura al-tawba vers 25 i to sve dok se prave miroljubivi pravi sejtanovi posli.
Čim one stoke ima i blizu, nema druge nego staviti jako osiguranje, ali najčešće ni to nije dovoljno. Vidi pod Oks, Topalović, itd.