Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svim cestitim i iskrenim Bosancima pravoslavne vjeroispovjesti koji nasu BiH dozivljavaju i vole kao svoju domovinu zelim sretan Bozic te da ga lijepo provedu u zdravlju i veselju.
Hajd mi objsani pojam \"pravoslavni Bosnjak,\" da i ja nesto novo naucim.
Odakle zalutaju pacijenti kao ovaj @sretan.Vjerovatno dok nam ovo pise,za njim trce oni sa kolicima ko u zikinoj dinastiji,hehehe. Ozbiljno pitam na koji nacin ortodoxi vjeruju u Isusa nije moguce,da nema niko da mi odgovori??? Nemam nikakvih skrivenih namjera,nego sam skoro nesto nacuo,pa hajd rekok da priupitam.
Bozic svim bosnjacima pravoslavcima kao nas veliki general jovan divjak, pripadnici 1 slavne brigade, i kao i drugim bosnjacima pravoslavcima sretan Bozic i sve najbolje, ovo ne vazi za izdajnike domovine posrbice oni nemaju pravo slaviti Bozic jer su oni izdali svoju hriscansku vjeru, i Boga tako da ovi koji su ostali uz svoju domovinu oni su pravi pravoslavni hriscani i dostojni junackog imena bosnjak
Ma ne vjeruju oni u isusa vec slave bozic samo da se dobro najedu krmetine i napiju vina
Na koji nacin \"pravoslavci\" vjeruju u Isusa?Mislim cim ga smatraju,bozanstvom,sinom bozijim ili Poslanikom?
Ti si bolestan..
Srecan Pravoslavni Bozic i Nova Godina svim vjernicima Pravoslavne ispovjesti ------------------------------------------------------------------------------------ A SAX Urednicima posebno treba j...t sve zivo i mrtvo a isto tako i one rodjene a i nerodjene Razlog je: Pa kako mozete da zakljucavate komentarisanje tamo gdje su zenske i modeli u bikinijima a ovdje po sajtu gdje su Hodze i Popovi ostavljate za komentarisanja,to je jos jedan dokaz da vi to namjerno zelite. J...M Vam sve Zivo i Umrlo