Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žešći si ti nacionalista "KAKO KOME" al garant si p..ka uživo samo ovako preko neta ... JADOVE JADNI VOLIO BI TE SRESTI DA TI JA POKAZEM.....
VIDI CUDA SVE KRSCANI OD NJIH 4. NITI JEDNOG BALIJESINE. JELDE BALIJE DA JE OVA VJEST DEZINFORMACIJA MEDIJA IZ REPUBLIKE SRBSKE.EVO,JASNO SE VIDI DA SU OVO ESKIMI ILI BUSMANI INDIJANCI MOZDA.ISLAMSKKO-TERORISTICKE ZVERI NI SLUCAJNO. EVO JOS JEDNOG DOKAZA SA KAKVIM SE ZLOM CIVILIZOVANI SVIJET MORA BORITI.
pa šta,poslije vas četnika mora neko drugi doci na red ,
Neka ceto polako.. Doci cete i vi na red sto je najbinije.. Sad samo lajtee, i to preko neta, jedino to i mozete! Poz!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)