Komentari (244)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bih njoj sada pobio svu familiju i porodicu pa bi onda sljedeći samoubica malo razmislio da li da ubija nevine ljude ili ne
Nevini rusi?pa to je oximoron jbt
Retardiran komentar a još veći retardi koji daju lajkove!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Kako je jednom Srbinu najlakše pokušat da opere savjest od genocida koji je počinjen u njihovo ime? Dođi na klix.ba i danonoćno trubi o tome kako su jedini krivci za sve probleme na svijetu muslimani i da su svi muslimani isti, pa i oni koji žive u Maleziji, Singapuru, Indiji, Pakistanu, Arabiji, Iranu, Turskoj, Bosni, Francuskoj, Britaniji, SAD-u... Ali opet jedno se zna - Srbija je JEDINA država koja je u 21. stoljeću OSUĐENA za učešće u genocidu i cijeli svijet vas po tome zna. Kad neko spomene SRBINA prvo šta im na pamet pada je milošević, karadžić, mladić, GENOCID. A to što se vi pokušavate "oprati" od te istine (koja se nikad ne može oprat btw) preko muslimana i radikalnih elemenata (kojih usput rečeno ima u svakoj vjeri) tvrdeći kako su svi muslimani teroristi i kako će sutra muslimani da ubijaju nekog samo zbog vjere je najjadniji pokušaj izvlačenja još od kako je bila traktorijada 1995...
ma pusi ga balijo,trebali smo vam i djecu i zene pobiti mamicu vam poganu teroristicku
traktorijada :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
je.beni islam opet ubija ljude, ni krive ni dužne. a, jest vas i podučio zanatu taj vaš muhamed, u pm. ubij, zakolji, odsjeci glavu, kamenuj, auto-bomba, žena-bomba, čovjek-bomba, kiselina u oči itd. žene vam ćurlukaju jezikom s kalašnjikom u ruci, pozivajući se na alaha. da vas nema, svijet bi bio puno mirniji i sigurniji. kako se samo svaki put povampirite za vrijeme božićnjih blagdana i nove godine, nije mi jasno.
Reče majmun sa nickom Templar, a cijeli svijet vrlo dobro zna šta su Templari radili muslimanima još prije 1000 godina. Majmuni ko ti su išli brodovima iz Engleske i Francuske da ubijaju civile u Palestini još prije 1000 godina i ti ćeš nekom reći da je zločinac. Dabogda ti se sjeme zatrlo genocidašu prokleti. Salahuddin vas je raz*** do temelja a mislili ste da ćete držat Palestinu za sebe xD
2 teroristcka napada na civile u 2 dana.Pa ,prijetnja za Soci.muslimane treba izolovati,proglasiti islam teroristickom religijom i zabraniti je u neislamskim drzavama.Bogu hvala da smo se mi iz RS rjesili tih govana.
Salvom uvreda na račun druge vjere samo pokazuješ kolike komplekse imaš. Teško je biti sjeban tako u mozak xD Jedini prijatelj kojeg imaš je internet i ovaj comment box na klixu xD
Najzesce osudjujem ovaj teroristicki cin. Mislim da je krajnje vrijeme da islamski vjerodostojnici, ucenjaci, islamski politicari, posalju snaznu poruku da samoubilacki napadi nanose stetu islamu i da ih se treba odreci kao nacina za ostvarenje bilo kakvih ciljeva. Zasto cute? I da ne bude zabune, u teroristickim napadima najvise je poginulo musliamana. A pojedini ovdje na forumu kazu ovako kad je napad izveden na muslimane: Iza ovoga stoji Amerika ona je njih zavadila. A kad su zrtve Krscani ili Jevreji onda trazimo opravdanja relativiziramo krivicu sa onim Norvezaninom ili Timothy McWeigh(om). Nije ni meni drago kao Muslimanu sto je od zadnjih 1000 samoubilackih napada 999 izvedeno od strane Muslimana.
Pa rekao je ruski muftija da je ovo zločin i ogradio se od toga javno. To što ne tražiš informacije na pravom mjestu i to što naši mediji posmatraju ove stvari samo sa jedne strane je već drugi par čarapa.
teroristkinja najnize vrste sto moze izroditi ljudski rod eto sta je,
FSB ponovo pobio ljude... treba im opet "razlog" za ubijanje...
Kresac @ uzmi konjino istoriju,blizu ili dalju,dobro prostudiraj u ime koje vjere je ko sta radio!
Svi muslimani nisu teroristi ali su svi teroristi muslimani.
Breivik bio musliman jel? Timothy McVeigh, Terry Nichols također? Ima ih još na stotine, imal potrebe da nastavim?
Ti su u domenu statističke greške.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jest ovaj Sandžo idiot, a fino piše "auf Terrorismus"...
Ne bi se iznenadio da za koju godinu krenu bejha muslimanke u bombaškim napadima u gradovima RS i HB. Kukavičke Vehabije će im napuniti glave sve u ime alaha i dzihada. Oprijez bejha muslimanke ne daj te se da vas vrbuju, islamisti su spremni da zrtvuje i svoje najmilije zar vijere.
ne kaki matere ti svaki pravi musliman zna da je samoubistvo najveci grijeh, prema tome ovi nemaju veze sa islamom
Ti 'BEJHA' kresac nemas blage tri ciste..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Opet dzihadenje muslimana, kakve su kukavice islamisti šalju žene u bombaškim napadima... Sad će kao i uvijek muslimani kazati, to nije po propisu islama, kurana, to ne radi musliman itd. itd. Oksana Alsanova bivša žena dvojice islamskih terorista iz Degestana.
i?
To je prosjecan zakljucak. A prosjek nije pokazatelj realnog stanja npr kao kod nas place nekom 200 nekom 40.000 a prosjek 1000..et' cista logika..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Da nije Fatima?
Nije, stara ti
Petar@ Hajde pošto si rekao da piješ sa muslimanima, evo zovem te na kafu gdje hoćeš (Skala, Fortuna, Silver Star, Albatros...) gdje hoćeš, da vidim, možda sam se ogriješio o tebe.
Posto mediji pisu da je bila udata za dva covjeka koji su likvidirana.Zasto su likvidirani se nigdje ne govori.Mozda su bili protiv drustvenog sistema pa su zbog toga i likvidirani. U toj zemlji se ne moze nista 100% znati. Mozda se radi o osveti jedne zene, ciji su muzevi nezakonito likvidirani. U Rusiji se svasta dogadja. Sjetite se najbogatijeg covjeka, kome su uzeli sva bogastva i strpali ga 10 godina u zatvor. Taj isti covjek govori da je njegovo zatvaranje bio politicki cin i da je on nevin.
bas me briga ---------- daj ba šuti, vi muslimani uvijek nađete neko opravdanje, a nikad se ne zapitate koji narod ili koja vijera neislmska šalje svoje žene ili djecu u bombaške napade? samo kukavice i nevijernici mogu to uradit. Vaša vijera ima razne ciljeve i nema postoji ekstremna i manipulatorska vijera poput vaše, to su cinjenice, ali vi kao pripadnik te vijere nece te priznat da je tako.
A da ti priznas svoje neznanje..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Petar@ Hajde da se nađemo u Silver Staru, može li? Sellam