Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boze sacuvaj 8,9, to je pretposljednji stepen Rihterove skale :S Da nisu Japanci u pitanju sravnio bi pola drzave :S
jadni ljudi :-(
Kakvi uzasni komentari.Da je ne daj boze potres pogodio Ameriku ,bilo bi srece na pretek,jer vidim toliko mrznje da je to zastrasujuce.Velika je Japan zemlja ,vrijedan narod ,brzo ce se oni izvuci iz ovoga,a vi gubitnici samo mrzite.Nekima ljudski zivot ne znaci nista.Ljudski je zivot vrijedan bez obzira bio on Bosanac,Amerikanac,Japanac,Srbin, Hrvat......Jedno je politika neke drzava,a drugo je narod.Pozz..iz U.S.A.
fakat je da je najzesci i najduzi bio onaj nas u crnoj gori 1978-e i da nije bilo rata i sada bi nam odbijali 4% od plate za crnogorske len-cu-ge
Eh sada sjasi mrcino Akasi
Komentar je sakriven zbog previše negativnih glasova! ovo je fake :)
South-Čile May, 1960 21-30 svibanj, 1960 8,5
sarkasm isključuje zdrav um. koliko je donacija došlo od zemlje izlazečeg sunca u regiju.hvala , ministarstvo vanjski poslova isključuje solidarnost, nedostatak humanosti isključuje realnost.
Snaga potresa racuna se po skali od 1 do 9, po Richteru. Najsnazniji ikada zabiljezen potres do sada je bio 8,7 stepeni. Razlika izmedu 5 i 6 stepeni je 10 puta, 6 i 7 isto 10 puta, itd. Ekvivalent po Merkalijevoj skali (koja se cesce koristi u izvjestajima na Balkanu) bio bi 12 stepeni !
nije 88,000 nestalih nego 500, malo vise nego pretjerano.
Opet Amerikanci se igraju pod morem...
nije do nas, trebamo se zapitati....
sad i srbija ima more (srbija do tokija) :-)
To ih je Paul Watson kaznio zato sto love kitove.
pa sa-x treba tužiti zbog davanja mogućnosti da svakakvi maloumnici pišu komentare. uvedite registraciju, pa nek se niko ne krije iza imbecilnih nikova, sijući mržnju, hraneći i iritirajući njen nastanak i kod drugih. koji ste vi maloumnici. sve ćete dopustiti i učiniti kako biste dobili koji klik više... RIP za žrtve. strašno je ovo gledati, hvala bogu pa eto kod nas toga još nema...
doduse rekose neki dan naki strucnjaci o priblizavanju mjeseca zemlji, kao et netreba bas paniciti oko togo,ma nije to toliko,moguce da se probudi po koji vulkan, manji zemljotres itd! citao ja ovde ili u novinama...hmm sad neznam sta reci, nedaj Boze jos gorega!
http://bs.wikipedia.org/wiki/Potres