Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar nisu ovi prije par dana zabranili da se cuje ezan, a ono sta ih ocekuje je gore od ovoga.
@ sarajevoeee Majmuneeeee?! Pavijane šumski, jel stigla plata i peMzija?
Hajd bolje ti je nadji sebi kakav posao da ne živiš od babine penzije, bem ti babu u prkno!:):):)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Samo gori...
Pavijane šumski... Majmuneeee?! 🙈🙉🙊🐒
@sarajevoeee de bolan sarajevoeee odgovori sta znaci poturica
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
lepa sela lepo gore
Gori Wall Street i gori MMF gori svaka banka i svaki sef gori Brisel i gori Washington gori, gori, gori Babilon
zasluzeno!
samo gori sjeme im se zatrlo... treba adolfa budit da pomogne gasit pozar...
Za palestinsko stanje su najveći krivci Britanci i Francuzi, oni su u to vrijeme haračili Bl. istokom, V.Britanija Palestinom nad kojom je imala mandat, Francuzi nad Jordanom i okolnim zemljama, onda su se pobrali i ostavili stanje takvo kakvo je, to je sve bilo uz njihovo dopuštenje i dozvolu, ali malo tko će prozvati iste za tamošnje stanje, i sagledati realno stanje, ima tu puno krivaca...
Daj ne seri netenjahu.Kao pozar ne moze izbiti bez podmetanja.
slika broj 1 je tako holivudksa da covjek iz aviona vidi da poziraju ne bil ih svijet malo zalio ccc..
Netenjahu odmah tvrdi da je podmetnuto, sto moze biti i nenamjerno. Opusak moze izazvati pozare nesagledivih razmjera narocito gdje je susa, vrelo, a plus toga pusu jaki vreli vjetrovi koji nose plamen u daljinu i po nekoliko kilometara i onda se opet prosiri na drugom mjestu. Amerika, Australija su podlozni pozarima i to velikih razmjera a da niko ne podmetne isti. Nije lako, uzasno za stanovnike, za sva ziva bica.
Kako nas je istorija ucila, kamo srece da ovo ne bude "razlog" za masovni linc ili progon palestinaca.
pitam se da li ovo vecinom komentari Bosnja Turkofila ili da li ima ovdje 'neutralni' ljudi koji komentiraju - radovat se tudjoj nesreci je nesto najtuznije sto postoji, i to barem Bosnjaci trebaju da znaju. Sram vas bilo - najsiromasnija, najslabija, korumpirana drzava u Europi i vi se radujete?? Svasta
Bosanci i Hercegovci na današnji dan kada nas obuzima tuga i žal zbog gubitka drage nam države RBiH, smognite snaage i sakupite humanitarnu pomoć za ugrožene građane u Haifi koje vatra guta. Kao da smo zaboravili poplave kada je nas vodi davila i kuće nam rušila.
Koliko smo jadan narod ne mogu da vjerujem. Radujemo se što gori neki grad u kojem nikad većina nas neće biti, niti nas se tiči. Još priželjkujemo da pogine što više ljudi, a usput se pozivajući na kao nekog boga. Stid me ovakvog naroda. Davno je Ajnštajn rekao da je bogu ateizam manja uvreda od religije. Bjednici bolesni.
Treba im razlog da bombarduju i ono malo Palestine pa malo izvode hokus pokus..
Nek je proguta
Sve nekako miriše na krematorijum! Sieg Heil