Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Frajer isti ko,, Sekula i njegove žene,,
opšta bežanija, traktori spremni :)
nije ovo povlacenje ovo je bjezanje
Al sto mi poznato izgleda ova bjezanija :D
Valjda takozvana ili samozvana " Narodna Republika Donjec" !? Hmmm, vijest prenosi agencija SRNA. Dao ostavku, jer postaje sve tanje za " Republiku Donjeck"
Razgulio kad' je zagustilo. K'o u Bosni kad' je "ratovo". Ova pasmine se ne bori do zadnjeg, nego cim malo stisne i zagusti.... haj' razguli.
Teroristicka govna ! Slava Ukrajini.
Samo da se zna,ovo sto sam napisao 'Slava Ukrajini' ne znaci da podrzavam fasisticke pokrete koji koriste taj pozdrav,ja podrzavam ukrajisnke Anarhiste-ljevicare :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Idi dok nisi zagino.. jebo vas rat
Degenericno govno ko i svi cetnici.
Jednim pridjevom objasnio :D