Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha koliko si ti samo glup hahaha
karikalindjula...kakve veze ima tunis i mursi ti si decko nesto pomjeso :)))))) ......jest mursi kadar muslimanskog brastva ali kad je dosao na vlast pa kad mu ministar finasija sapne da su sve banke americke i da ako nema turizma nema ni plata...promjeni se covjek :)))))...ni kastro ne voli taj mrski kapitalizam ali je napravio ljetovalista samo za trule kapitaliste gdje je kubancima ulaz zabranjen :))))))
Samo budale sada mogu ici u sadasnji Egipat sa šerijatskom vlascu i max. povecanim brojem islamskog radikalizma, isto vazi i za Tunis, katastrofa sta napravise od nekada najboljih svjetskih turistickih destinacija
Samo budale misle da je u Egiptu i Tunisu Šerijatska vlast . Mursi nije ništa manji sekularista nego Mubarak.
Ma ti nisi normalan, znas i ti kakvo je stanje tamo nego očito da si vehabija pa lažes i prikrivas, u Tuniskoj javnosti dolaskom Mursija na vlast zabranjeno je mladim parovima drzanje za ruku i ljubljenje u javnosti, zabranjeno je točenje i prodaja aklohola na prije popularnim plažama, sve zapadne novine su pod zestokom cenzurom, mediji i novinari /žene) kako domaci tako i strani prilikom ulaska u drzavne institucije moraju se pokrivati, drzavna Tuniska avio kompanija vise nesmije sluziti alkoholna pica na svojim relacijama, itd. itd. itd. očito da si neupucen vehbijo ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Prelijepo cak je jeftinije otici nego u Hrvatsku.
Ima ajkula tamo
Nema veze, jedemo mi i ajkule
Prije bi rekla , oni nas da jedu ...