Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma super, Djokica uhapsen ali nakon godina i godina kriminala. Sada bi kao trebali vjerovati kako nase pravosudje ipak necemu vrijedi. Puna mi je kapa nasih satro opasnih faca koji nisu nista drugo nego kockaste glave. Draga \'Logavina\'! Dok je ta policijska stanica bila \'aktivna\' onako kako treba Djokice i ala Djokice su bili malo drugaciji. Ali sada kako zivimo u \'demokratiji\' moramo postovati i Djokicina prava.
jeremy, takvi su isti svi ti \"satro\" zajebani likovi bilo koje vjere...eh eto, sad kad je pao i Djoka da vidimo cije ce glave iz MUP-a RS letjeti
meni samo nije jedno jasno: kad su toliko cisti u svojoj vjeri i postenju, sto \"junaci\" se skrivaju pa bivaju hapseni po evropskim aerodromima, busevima po beogradu (dr. dabic :) ) i sl. mislim, bas ne kontam?!?! :ppp ali to je haman to srpsko \"vaskoliko junastvo\".