Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Sarajevu nema svinjske gripe:)
samo ti jedi svinjetinu a kad fasujes neku poganu bolescinu onda placi ;)
jao jao, vidim da ima dosta islamskih zadojenika na komentarijumu! insh\'Allah pa da i vi pocnete jednog lijepoga dana o divnog li dana konzumirati svinjetinu, i cvarke i peku i spek :))) ellhamudillilah najbolja hrana :))
kravlje ludilo je nastalo zbog genetski modifikovane hrane za zivotinje.
Onda ti je Allah trebao zabriniti govedinu i perad isto
tudjmanov lab majku li mu. #@€¬##
pa bilo je i kravlje ludilo!!!
nije nama Allah dzaba zabranio svinju!
Ev vidite koliko je islam ispred krscanstva... islam je prije 1500 godina zabranio konzumiranje svinjetinje.. a krscani ce tek shvatiti sada zasto je stetna !!!
ovo je sigurno još jedan teroristički napad al qaide na amerčki narod i njihove svinje. muslimanski teroristi šire zarazu među američkim svinjama. glupi ameri
dosadno, jako dosadno. zaboravit će je za godinu, kao i ptičiju. bitno je da se skrene pažnja sa nečeg puno zeznutijeg. glupi ameri!