Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao sad Trump ima mozak, pa mu i zena treba biti pametna. Ako nista, zena ga je ovim plagiranjem govora sahranila u izbornih kampanji. Good Bye Trump, dosta je bilo igranja politikom.
@KoristoljubnaNVO Mozda joj govore pise Reuf Bajrovic, voli covjek tako plagirati, dobija od zene sve govore. :)
najjaci ove seljaci iz sda svi kupili diplome u travniku i kiseljaku i sad se prave doktori hahahah mamu li vam karam
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Evo pokemon mi upo u dvolitru sarajevskog i moro sam to sve popit da ga nafatam :-) .....so i have been working hard too !!!
Model i pamet, pametnija je moja noga od nje...
jao tukeeee. čak se ni onog tvrdog naglaska nije uspjela riješiti. a glumi neku damu...
Glupača Mišal plagirala govor Malanije...
Jedini supersila u svijetu a prva dama , imigrant, krade govore i slikala se gola pa ovo ni u filmu idiocracy nisu predvidjeli a muzu idiotu dati 11 nosaca aviona da komanduje oj Darvine je*** te u dupe i tvoju evoluciju
this bitch is scary
Za ovu se sto posto vidi da nije musko
A sto se tice izgleda, kopirala Caitlyn Jenner.😄 http://cdn01.cdn.justjared.com/wp-content/uploads/2015/07/caitlyn-espys2/caitlyn-jenner-gives-inspiring-espys-speech-27.jpg
Kad ste vec kod izgleda... :)) https://ioneadwnews.files.wordpress.com/2016/05/michelle2.jpg?w=489&h=458
Nebitno..
sto ne pisete da je pijana balinka i minhenu napala policajce haahaa
daj link
@johntravolta1 ukucaj minhen todey
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
a sta od rvatice ocekivati...i ja kad ih karam po Jadranu kunu se da su nevine..i to svako ljeto ponovo
Meni je ova Melania na intelektualnom nivou Sabine Cudic (Nasa stranka), zalutas u politiku i mislis da ces inicijativama promijeniti svijet. Dovoljno je sto lijepo izgledas, svi ce ostali pasti na glavu, dovoljno je da ti vide tijelo. Presmijesno i zalosno u isto vrijeme. Nit ce Sabina Cudic promijeniti svijet, ova Melania biti zena predsjednika. Glasaci za Trumpa meni su isto kao glasaci Nase stranke, kao u pjesmu grupe FILM, Sve nas nosi isti val, a gdje, ma nije vazno, podnesi inicijativu.
Inace Slovenka
Jedini posten politicar bi mogla bit mladja osoba koja nema porodicu. Ovo sve ostalo sto je ozenjeno ili udato takve osobe mogu bit postene samo na rjecima.
kao da je išta od toga bitno..... meanwhile u svijetu....