Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kada bi se CIA-ini špijuni zvali špijunima onda bi bar znali ko je humanitarac a ko špijun ! ovako se baš ništa ne zna. Allah je najveći ! Islam će pobijediti !
Potreba za hitnom intervencijom multinacionalnih snaga svijeta na uništenju ovog đehenema na zemlji je više nego očigledna, jer ovo prelazi sve granice ljudskosti, pravila ratovanja, ženevskih konvencija o zarobljenicima i čitavog niza svjetskih normi i akata UN-a, tako da je sad već uistinu sporno zašto se oklijeva i što se čeka da se na IDIL odlučno udari...
protiv svih ljudskih normi i pravila, pa i ti krvolocni teroristi ako samo jedan posto rade sto im vjera nalaze ne bi otimali civile i ubijali ih, a sa zarobljenicima bi morali humano postupati: lijeciti ako treba, hraniti istom hranom koju i oni jedu i dalje da ne nabrajam. ali ovo su krvoloci nemam druge rijeci i sto prije ih uniste to bolje.