Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kazu najnovija zona traganja je mars. zao mi je svih putnika.
Meni nije jasno da svaki dan nesto nadju a poslije kad posalju ekipu,nigdje nista.Ako su vec nesto opazili,zasto niko nece da kaze o cemu je rijec?Kad su se vec mucili pa nesto nasli,da bar znamo sta je.U redu je,traze avion,al nalaze jos ponesto usput....pa objavite da vidimo sta to sve nalaze.
Ljudi se iskenjavaju bezveze, poginulima neka je laka crna zemlja!
kakva zemlja ,avion je pao u okean
Sta li se desilo sa tog aviona boga ti pitaj, samo ja znam da je danas sve biznis ta "Malezija Erlajns" se momacki reklamira evo vec mjesec dana, citav svijet bruji o nestalom avionu a taj mocni svijet nije u stanju da pronadje olupinu, sa svom danasnjom tehnikom i pomagalima, ja smatram da je to sve izmisljeno, 290 putnika su dobili novac nove identitete i sad se opustaju negdje u Majamiju.
E Seljak01, bas si seljak :D
Bilo kakva reklama je dobra reklama, Malezija Erlajns je sad popularniji od naprimjer Turkish Erlajnsa za kog su Messi i Bryant snimili reklamu kojima je ova kompanija isplatila milijarde dolara...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
gdje vam je vijest da se srusio avion koji traga za nestalim avionom?
Ovaj slučaj otvara mogućnosti za gomilu teorija zavjere i gomilu mogućih scenarija šta se desilo. Pratim priču od početka, i fakat mi nije jasno kako snime 300 plutajućih objekata i nisu otišli nijedan da uzmu i pregledaju da utvrde ima li veze s ovim avionom. Mislim, nisu to mali komadići, nego objekti dužine 24 metra i slično. I sad odjednom odoše 1000 kilometara sjevernije!?
Baš me iznervira ovaj članak! Neki dan je pisalo da su pronašli avion na dubini 3.600 m., da niko nije preživio i da su platili karte članovima porodica do idu u Peking?! Je li avion pronađen ili nije?! Ako nije, onda je ovo stvarno neka manipulacija svima nama!
Nije pronađen avion, samo su snimljeni plutajući objekti po okeanu za koje pretpostavljaju da su od aviona. I pretpostavljaju da su svi poginuli, i pretpostavljaju da je avion u okeanu, i tijela, itd. Mislim, ništa konkretno nema da se kaže. I sad odoše 1000 kilometara sjevernije da traže plutajuće objekte. Vjerovatno su svi mrtvi, ali niko to još nije dokazao.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ekipa mutnija od dunava.
sta li ove vlade mute... prebroje mi grasak u tanjiru putem satelita, a avion nestao s mape... a tek blackbox, koja je, strah me reci, otpornija nego nokia 3310 PLUS sto ima GPS, a nidje traga