Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ZAŠTO SU DANAS AMERIKANCI POBILI CIVILE KADA SU HELIKOPTEROM DOŠLI PO SVOG PILOTA JEL TO SPAŠAVANJE CIVILA
No flight zone-humanitarno bombardovanje i neselektivno gadjanje civilnih ciljeva tipa obdanista,bolnica zeljezničkih mostova,škola itd,itd..nesto nam to poznato zvuči,,bombardovanje iz ljubavi !
Treba NATO poslati u tri krasne. Da njih nije bilo danas bi BiH bila slobodna država. Čuli, s krst-arećim raketama udarili na našu braću. :))))
Američki vojnici koji su došli da spasu svoje pilote čiji je avion F-15E oboren na polju kod Bengazija, ranili su šestoro libijskih seljaka, koji su odmah prebačeni u bolnicu, preneo je \"Dejli mejl Iz helikoptera je pucano na zemlju dok se spuštao na polje pored oborenog aviona, koji je pao tokom bombardovanja Libije zbog mehaničkog kvara. Nekoliko seljana koji su došli da pozdrave pilote su pogođeni, a među njima je i dečak kojem će možda lekari morati da amputiraju nogu zbog nanetih rana.
PAR CINJENICA O LIBIJI KOJE VJEROVATNO NIKAD NISTE CULI BNP po glavi stanovnika: 14.192 $. Primanja na racun nezaposlenosti: 730 $. Plata medicinske sestre: 1.000 $. Za svako novorodjeno dijete drzava porodici placa 7.000 $. Nakon sklapanja prvog braka svaki bracni par dobija 64.000 $ od drzave za kupovinu stana. Prilikom otvaranja privatnog biznisa svaki gradjanin dobija 20.000 $ pocetnog kapitala od drzave. Obrazovanje u potpunosti besplatno. Zdravstveno osiguranje za svakog drzavljanina u potpunosti besplatno. Cijena hrane simbolicna. Elektricna energija za upotrebu u domacinstvu besplatna. Krediti za kupovinu stanbenih objekata i vozila bez kamate. Prilikom kupovine automobila svakom gradjaninu drzava placa 50% cijene vozila (pripadnicima oruzanih snaga 65%) Cijena goriva smijesna (litar benzina Kosta 0.14 $) Ovo je daleko od onoga cime nas mass mediji kljukaju i sta oni zele da mi znamo.. POMOZIMO DA ISTINA IZADJE NA VIDJELO!
d.e.b.il.u sa linkovima dosadan si! Idi j.e.b.i m.at.er svoju pametnije ti je.
Black gold Gdje biste demokrtati iz USA , GB i F kad bih agresija na BiH . Steta je sto nisam znao bolje demokratiju od ovih . Sad pravac China - pardon \" malo morgen .
Prvo pojavljivanje Gadafija na televiziji u poslednjih nedelju dana Libijska državna televizija emitovala je večeras kratak govor libijskog lidera Moamera Gadafija, u kojem je osudio vojnu intervenciju i poručio da će njegove snage pobediti. Gadafi je, stojeći na balkonu, grupi oduševljenih pristalica poručio: \"Na kratki rok - porazićemo ih, na dugi rok - porazićemo ih\".\"Veliki libijski narode, treba da živiš sada, ovo je vreme slave, ovo je vreme slave u kojem živimo\", rekao je Gadafi u govoru koji je trajao kraće od pet minuta.Televizija je navela da je reč o živom prenosu Gadafijevog obraćanja pristalicama u njegovom rezidencijalnom objektu Bab Al Azizija u Tripoliju.To bi bilo prvo javno pojavljivanje libijskog lidera u poslednjih nedelju dana. Rezidenciju Bab Al Azizija koalicione snage su u nedelju uveče pogodile krstarećom raketom. Novinarima nije bilo dozvoljeno da uđu na posed i prisustvuju Gadafijevom obraćanju.
Bilo bi lijepo kad bi i bosnjacki i bosanski dragovoljci islamske vjere otisli pomoci NATO u borbi protiv islamofasizma. Tako primjer hrabrog Katara ne bi ostao usamljen u muslimanskom svijetu. Jos je ljepse sto bi se to moglo uciniti pod liderstvom jednog Jevreja i velikog Bosanca gdina Alkalaja. BIH je snazno podrzala UN rezoluciju i to cijeli slobodni svijet cijeni, osobito muslimani koji se bore protiv diktatura.
jos malo i dolaze \"vanzemaljci\".
Evo kako se Gadafijeve snage brane od naroda... Granatiran centar Misurate dok narod na njemu protestvuje... Dosta poginulih i ranjenim po izjavama ocevidaca... http://www.youtube.com/user/brqnetwork#p/u/1/1-SHJBiSa-Y
Evo video dokaz kako mirotvorac Gadafi postuje primirje, baterije VBR-ova, desetinama raketa zasipaju podrucije Bengazija kao priprema za sve opsti napad.... Snimak je napravljen krajem proslog vikenda prilikom napada na Bengazi za vrijeme navodnog primirja. Video su prenijele mnoge strane agencije.... http://www.youtube.com/watch?v=WosRaaC5wNc&feature=player_embedded
jel..a kome ce nafta pripast????
No flight zone-gadjanje brodova-nismo znali da i brodovi lete ?!
VIDEO KAO DOKAZ, Mas.akr u Mis.urati 22.03.2011 ubi.jena djeca od strane Gada.fijevih zlo.tvora... http://www.youtube.com/watch?v=f59f2ZSipBU&feature=player_embedded