Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi crni teroristi, ljudi se bore za svoja prava i svoj narod, vojska je legitimni vojni cilj !
rokneš dva svoja vojnika da se zaboravi onih par stotina civila od prije neki dan i idemo ispočetka ... erdoganova posla btw : niko u članku nije spomenuo ni kurde ni pkk
Frapantno je da neko PKK naziva legalnom borbom kurskog naroda kada taj isti PKK napada drzavne organe reda i mira. Isto k'o da neko ode u Ameriku i pocne iz zasjede napadati i ubijati americke policajce. Ja sta bi drugo bili nego teroristi koje treba istrijebiti sve do jednog bez trunke samilosti.
a gdje se ovdje spominje pkk
Opce je poznata stvar da PKK ovako iz zasjede postavlja eksploziv kako bi ubila pripadnike turske vojske i policije. U posljednjih mjesec dana su priznali koliko ono takvih napada? 15? 20? Nemoj da se pravis pametan kad to nisi, hvala i dovidjenja.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)