Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mile najavio RSEXIT
''Pogledajte kako su poznati genocidasi glasali na RSEXITU (FOTO)''
e jebiga #sex_it
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
zanimljivo je kako sada britanci "guraju" ostale clanice za izlazak iz EU. Jednostavno I samim izlaskom I dalje zele da budu vazna figura u EU.
Meni samo nije jasno zasto se o ovome toliko pise kod nas.Niti smo u EU,a dok dode vrijeme da udemo u nju vec sve gotovo,raspalo se odavno.Kasnicemo jedno 50 godina kao i u svemu ostalom.
Sad će se oni odcijepit od Velike Britanije, i podnijet zahtjev za članstvo u EU
No shit Sherlock?
I sad vazi ona: Sta se pravis Englez......
Odvojiće se mudo Marjanovo , nije engleski MI5 naša SIPA da svaka budala prijeti odcjepljenjem a oni da samo gledaju ko mulci.Živi bili pa vidjeli.
Skoti love u mutnom. Sve kao skockano, glasajte za EU masovno, jer ce izlaz pobjediti onda cemo traziti nezavistnost uz pordsku EU jer smo za Uniju. A na zadnjem referendumu EU im zacepila usta ako izglasaju izlaz iz UK nece biti u EU. Tad nije bila frka sa pogleda Skotske. Koja kurva od politike.
Mislim da bi i Cameroon trebao da uradi ovo : http://www.avaz.ba/clanak/243440/banja-luka-muskarac-se-objesio-na-ulazu-u-crkvu
Izgleda od Velike Britanije koja je vladala polovinom svijeta ostade samo Britanija. Tako ce zavrsiti i san o velikoj srbiji.
Bravo Skoti!
škotska je haman pa bila već nezavisna, ima himnu, ima zastavu, ima fudbal ekipu, nešto ko kosovo
@kraftwerk nemaju. zajednicka valuta je samo iz praktičnih razloga... isto euro.
@kraftwerk https://www.reference.com/business-finance/currency-used-scotland-8db8940853f360ca
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Braveheart Mel Gibson podržava
U krajnjem ako ne ide demokratskim sredstvima bolje je pokrenuti i oružanu pobunu, nego pristati da ih neki engleski separatisti potpuno upropaste.
Englesku, hitno i potpuno izolirati od EU, a potvrda engleskog separatizma osim Londona kao multietničkog grada je svojim protestom i novim referendumom o nezavisnosti je izrazila Škotska.
nakaradno i zlocinacko ujedinjeno kraljevstvo ce se raspasti vrlo brzo.. jos treba istjerati govnare sa irskog otočja.