Izraelski premijer Netanyahu
0
"Poslije Bin Ladena, Hamnei najveća prijetnja"
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dao Bog pa ti se trag zameo, bit ce te vi postidjeni ako Bog da i na ovom i na onom svijetu. Djubrad fasisticka vi ste najveca prijetnja citavom svijetu. I nije mi jasno zasto jedino ne mogu da ostavim komentare kad su cifuti u pitanju.
Kretenu jedan samo vi terorisete citav svijet uz pomoc amerike. Uveli ste kamatu, zenite rodjene sestre, sve najnakaradnije ste dali svijetu. Sreca pa ovo nije jedini svijet, za sve ce te vi odgovarati.
ma imaju ovi listu za odstrijel .. a najradije bi likvidirali svakog ko ih ne je.e ni 2% i ko nece da si dozvoli da se kod zidova (world bank) zaduzi i da onda mora igrati kako oni sviraju kao sto je slucaj sa vecinom \"suverenih drzava\"
polupo si loncice dok god je i jedan zidov ziv to je terorista broj 1111111111
je.b.em. li ti milu majku pa dokle vise,pa dokle vise gnjide jedne cionisticke...njih treba samljeti ko meso....
Nevjerovatno, prosto nevjerovatno, koliko su ovi iz Izraela licemjerni... Pa koga je to do sad ubio Hamnei ili iranska vojska? Nasuprot tome, koliko je izraelska vojska ubila civila samo u Gazi? ...i opet nekome spočitavaju fanatizam..
najveca prijetnja miru su oni koji terorisu jedan narod vise od pola vijeka Hitler je bio gospodin znao je on sta radi
Najveca prijetnja si ti i tvoji Zidovi!Hico sve ti jeb.m,sto nezavrsi posao do kraja.......
Hiitleru uskrsni vaskrsni ma radi sta hoces samo se vracaj!!!!!!!!!!!!
Židovi su veca prijetnja od Osame
ako je iko prijetnja miru u svijetu onda ste to vi ... sto malo UN ne uvede sankcije naz izraelom da ne rokaju gazu ccc sramota kakvi tipovi daju izjave cccc
A zar ima veca prjetnja civilizaciji od vas cifuta,e da hoce doci neki h.itler da sprovede gasovod do cionisticke zemlje onda bi covjecanstvo bilo sigurno i mirno.
A poslije Hamneia - Tajip Erdogan, garant...
Torture unlocked bin Laden Hideout, ex-CIA Mon siger - http://www.calgaryherald.com /news/Torture+unlocked+Laden +hideout+says/4731185/story. html#ixzz1LUPvCaVghttp://www .calgaryherald.com/news/Tort ure+unlocked+Laden+hideout+s ays/4731185/story.html