Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I to je jedan vid komunikacije... kada ponestane argumenata... ili... kada te onaj s druge strane bas dobro i ne konta... :))
Princ Eugen Savojski@to te ne vuće krv prema Turcima...nebrini se ima jos Sulejmana koji ce doci...nacionalistoooooooooooooooooooooo
sad je red na nase da se pobiju
Ma nisu nasi toliki debili, imaju dobre plate, nista ne rade, nikome ne odgovaraju za svoj nerad, imaju lijepe zgodne konobarice... ma daj :))
ubudjalo se koliko stara vijest
Samo se kolji stoko turska poklali se do zadnjeg da Bog da!
sve je to isto kao u turskoj rusiji ukrajna po evropi,samo ovi nasi nas muzu pametno stavili su nas u torove kao ovce i napunili pamet kako smo mi pravi narod,svako koristi isto misljenje, da mrzi ostale. jedva cekam kada ce nasi ovako da pocnu oci da vade