Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma, interesantno je da i Grcka i Portugal, da ne pricamo o Rumuniji i Bugarskoj, 90-tih nisu bile ni blizu onoga sto je bila bivsa Yuga. sada su sve te zemlje \'clanice udruge koja trazi milostinju\' od MMF! i prije su je tebale traziti, ali sada se to mora i vratiti; i to s kamatama. prodalisu, tj. oteli su im i dusu i zemlju, a tako ce biti sa svima koji zele biti INN !
nijemci osvojili pola evrope vec jos da vrate englezima 143 milijarde funti i svoji su na svome
rijesili se vojne hunte - stigla finansijska MMF hunta...
ma znate sta!!! ovi Portugalci i Grci mi idu na zivce.... zivjeli su lijeno i imali nekakve doplatke za koje niko nije znao da se mogu imati.... sad im ljudi ukidaju i stede jer ne moze se vjecno uzimati, a ne vracati njima smeta... trebali bi Nijemci izaci na ulice jer opet Njemacka daje vecinu love da se spase guzice ovih lijencuga.... vjerovatno da ce tu Njemacka imati profita, ali ne onoliko koliko bi mogli imati da uloze u vlastito gospodarstvo... isti mi Balkanci.... nis ne rade... a sad pozdrav svima, odoh uciti.... :D :D :D... peace