Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo nije rat s Rusijom inače da jeste Rusija bi vas sravnila ovo vi ratujete sa Ruskim plaćenicima koji ima velik broj i s balkana
...to je jasno i pticama na granama
Ne znam sta hoce ovaj kvisling i ilegalni predsjednik
Pa stalno su pisali da će ruska ofanziva krenuti na proljeće, sad na ljeto evo.
Ti bi ratovao, al' da neka druga nacija za tebe ratuje. Smradu, digni svoj narod i brani svoju zemlju, ako si, ili ako češ već biti napadnut...to je tvoja ustavna obaveza, uradi to ili se tornjaj..
rusija je za razliku od SSSR-a uvela trzisnu ekonomiju tako da ih zapad moze ekonomski dotuci kad god hoce..vidjeli smo malo probu prosle godine
Što nisu? Pa nije to Afganistan,to je atomska sila. Uvijek ali pazi,uvijek im ta opcija stoji na raspolaganju...pa nek neko stisne g...i nek izvoli...
Chavez cita srpske portale i misli da je to istina, sjetimo se samo lavova i srpske nejaci, toliko o medijima koje on cita...A ona tek usput mamu mu fasisticku :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
vakat je da vise pocne
nemajuse rusi sta pripremat glupane oni su spremni u 24 sta .. a putin je uzeo sta je tio ***use nevjerujemda ce ic na cijelu zemlju jel bise tek tak izmaklo kontroli ovako plesu svi na 3 svjetskog rata iako nebi bio los da s malo zemlja resetira par milijardi mrtvi pa ajmo opet ponovo se gradit
porošenko u srebrenici je bio N.A.T.O
Dadoste vi posao white trash-u u tvornicama naoružanja Texasa i Kansasa. Zalibo vas racku, bitno je da ste dobar poslodavac.
I tebi Mladen Marić isprao mozak
Iskreno, ne znam ko je to. Ali zbog čega misliš da mi je neko isprao mozak?
ovo isto onaj vic : hajmo objavit rat americi
Šta kaže onaj debil iz NATA: Ja mogu gdje želi i šta želim, a ti ne možeš u svojoj zemlji.
Putin je sila,al se vi dzaba kurcite s njim,vazda bi vas Rus prodao,ustvari nista vam nije ni obecao nego si vi uvjek umislite neko saveznistvo 😅😅😅, i onda sjedi i placi.
Debilu šiptarski odakle znaš ko smo to mi koji se kurčimo Putinom? Ako te interesuje debilu, ja sam rodjena Sarajka, koja je cijeli rat provela u Sarajevu i sad živi u njemu. I to u Sarajevu na desnoj obali Miljacke, ukoliko znaš gdje je to i kako teče Miljacka. Ja samo govorim činjenice za razliku od tebe koji si zadrti šovinista i fašista.
Ako si to tek sad skontao ili ti je IQ 8 ili te je bilo hastra i zinuti o tome.