Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još ti ne znaš, Kat, šta je uznemirujuće.
Sta znam, kad god popijem nekako je meni merak pijan voziti 20/30 na sahat, i slusati sevdah....i doci kuci najesti se bureka....jbg.
zastrasujuce je sto su poginuli, al ne vidim sta je u samom videu zastrasujuce (osim britanskih pijanaca i njihovog iritantnog naglaska)
pa dobro, strašno je kad skontaš u jednoj sekundi da je to to, nema ih više.
to sam i rekla, zastrasujuce je sto su poginuli i u jednoj sekundi si shvatio da ih nema, ali kako je najavljen sam video, zamislila sam bog zna sta, a tamo voze se dva mlada pijanca, u jednom momentu snimka prestaje i to je to, ne cuje se cak ni vrisak. ako sam dobro shvatila, vidim situaciju kada preticu kolonu vozila? e pa tragedija bi bila da smo vidjeli kako kupe neko auto iz suprotnog smjera gdje se nalazi npr. cetveroclana porodica, neko malo dijete. zao mi je, naravno da mi je zao, ali ljudi sami pali sami se ubili.
sranje :-(
Velika je gesta roditelja koji u ovom bolnom periodu donose odluku koja bi trebala uticati na svijest vozaca. Daj Boze da shvatimo i izvucemo pouku.
ni crkva im nije pomogla
Umri muški...a ne ovako!
Droga voznja = smrt.
Jeza te hvata,jest da su glup potez učinili ali opet to je nekom bio unuk,sin,brat itd. Počivajte u miru.