Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj naroda stare mi... rodjenoj djeci glave sijeku. Ima li to osjecaja ikakvog
Prema podacima Ujedinjenih naroda, svake godine u Pakistanu zbog "spašavanja" porodične časti život izgubili 5.000 žena. Prošle godine je ubijeno 869 žena. WTF ???
Šta je nejasno, 5 tisuća je isto što i 0,869 hiljada...
"Prema podacima Ujedinjenih naroda, svake godine u Pakistanu zbog "spasavanja" porodicne casti zivot izgubi 5.000 zena. Prosle godine je ubijeno 869 zena." Sta sad, 869 ili 5000??
Rijec je o prosloj godini, procitaj jos jednom....
Ovome teže i Moošnjaci iz Trokutistana . :))) Rekoh već Islam = Zlo i Terorizam .
to sto ti rečeHš mozes okaciti macku o rep
objasni mi pojam krvna osveta koja je siroko rasirena medju srbima! Religija ne određuje drustvene, mentalne devijacije ima ih u svakom narodu bez obzira na religiju. Tako da ti je glupo porednje islama sa zlom i terorizmom. Vama srbima i hrvatima je cilj da sto vise kazete losih stvari na religiju kojoj ne pripadate, a ta slika je napravljena na osnovu budala koji smatraju da je ubijanje u ime islama opavdano. Kako bi izgledalo da se katolicanstvo poredi sa hitlerom, jer je pripadnik kršćanske religije, a koji su ubili ogroman broj jevreja ili srbe povezivati sa pravoslavljem jer su ubili velik broj muslimana po bosni, kosovu, , kao i ruse koji su ubili ogroman broj muslimana po čečeniji. Ako cemo generalizovati kad govorimo broju stradalih izazvane od strane pripadinka pojediniih religija, mislim da je islam na trećm mjestu poslije kršćanstva i hrišćanstva
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
U komunizmu je za njih spas.
i meni idalje nije jasno kako mogu neki hrvati i srbi upoređivati muslimane u bosni sa tim divljacima. pa to je nenormalno
Mustafa ne prdi vise :)))
"navedi mi jednu normalnu muslimansku zemlju gdje nema ovakvih i sličnih sranja." Pa pod 1 Turska, pod 2, albanija, pod 3 Bosna i Hercegovina(nije muslimanska ali je većinsko)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)