Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao što kod nas 99% srba misli da Dodik ikona vrijedi 100 eura i da nije ukradena iz Ukrajine. Isti je to mentalitet.
O čemu ti?
čudo kod nas neprave votku od krompira
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Normalno da nisu. Da su hteli, niti bi koristili novičok, niti bi dotični sada trošio kiseonik. Ko ima mozga, shvatio je.
Imaju i Rusi svoj Qanon... :-)
Polovina Amera misli da je Trump pobijedio na izborima, ali je pokraden. Da ne kažem da gotovo 100% stanovnika manjeg entiteta vjeruje da su bili na strani pravde tokom rata i da su oni žrtve a ne agresori. Itd...
Naravno, jer su uvjereni da ne bi preživio trovanje "najopasnijim nervnim agensom"
Ako pola kaze baci se, trebas se baciti.
U takovo što nevjeruje nitko osim političara
Et, sam se otrovao. , i da popije šta. A možda je i smrknuo što 🤣🤣🤣
Nesto me podsjecaju na jedan drugi narod.
@mirzinmali Hvala!
"Ludi kao Rusi", u jednom selu se potrovalo preko 70 osoba zbog loše votke, nisu mi baš neki genijalci, dok opet imate Ruse, pogotovu matematičare, jake do neba, to je valjda ovo 50/50.
Pa nisu Rusi neka pamet
Pa ako gledaju i slušaju televiziju kao RTRS zašto bih se onda čudili !?
Ja, i?
Možda ga je neko otrovao?