Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uz AI chatgpt nema vise domace zadace. Huraaaaaa
Americki sistem...vode se time da kada roditelji dodju sa posla, djeca iz skole...Onda moraju da rade zadacu i provedu dosta vremena, sto je prouzrokuje stres.
kod nas su davno trebali uraditi isto... na kraju obrazovanja dobijes osobu koja je programirana da uči napamet a ne sa smislom i logikom
Ovo buduce vlasti da olaksaju same sebi
pametno bravo !!! ej ba zamisli kod nas sistem npr. djeca uče matematiku kao prije 50 godina... u međuvremenu svijet se promjenio pa svako dijete smartphone ima i svaki zadatak za par sekundi riješi, ali ne daj ti 15 godina svog života uči nešto nepotrebno
Kompletan obrazovni sistem treba promjeniti u većem dijelu svijeta. Djeca se tovare glupostima i samo gube vrijeme. Najretardiranije mi je bilo kad učiteljica dadne za zadaću da se nauči pjesmica/recitacija napamet. I ja jednom ne naučim, a ona podivljala i poče se derati "a niiisiii naučiooo pjesmicuu, a lopta se vazdan šuta", istraumira me živog...je*ala joj pjesmica mater.
@Mekkelija Ma nas obrazovni sudtav je katastrofa. Prvo mi moramo vratiti opstu gimnaziju bez i jednog jedinog smjera. Izbaciti muzicko, likovno, socijologiju i ostala nepotrebna sranja jer mene danas niko ne pita za vivaldija i kompaniju. Vec pojacati jezike da svaki gimnazijalac izadje iz gimnazije da govori tecno engleski i njemacki, da mogu raditi osnovna programiranja, da su spremna za fakultet.
Vidi se da nisi naučio pjesmice, čim ti učiteljica ''dadne''
Bravo