Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poljska najbolje zna šta je ruska čizma.
Još bolje znaju i šta je njemačka čizma...
poljska zna šta je fašizam podrša istome i dan danas. Tada su napali njemačku da bi je isprovocirali za rat.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pitajte Poljake dal' je Nemačka platila ratnu odštetu što je bez ikakvog razloga razorila Poljsku 1939. Ne smeju ni da pitaju...toliko o pravdi i EU.
Njemci su melem, sta su im sovjeti radili...njihova "ljubav" prema rusima sve govori.
Da, trebao je SSSR čekati Hitlera na svojoj granici...isto i sada Rus što neće da čeka NATO....istorija se izgleda ponavlja??
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ko voli Bosnu i Hercegovinu, voli i Tita.. oni koji kazu da vole BiH a mrze Tita, oni vole BiH samo za jedan narod i to je citava prica.. i ti ljudi se inace zovu fasisti.
Vratice im se Putin i napravice bolje i starije spomenike. SAmo dok zavrsi sa Ukrajinom
Srušili smo spomenik drugu Titu sad visokog Šmita ljubimo u pitu??
Kad čujem izjavu tipa "Tito je krao ali je i nama dao" dođe mi da se ispovraćam. Lik živio ko Royal Family, on i Udbaški uhljebi i njihova djeca, a sirotinju 24/7 punili propagandom toliko da su golim rukama džabe izradili sve što je bilo potrebno. I plaču za Srboslavijom? Da dns ima 5% pozitivnog naboja prema svojoj zemlji kao u Jugi u kojoj je bilo samo jedno glasilo, a ne hiljade medija koji šire brutalni jad i pesimizam, ovdje bi bila Švica
Koja glupost. Niko normalan ne voli komunizam, ali uništavati spomenikk koji su dio historije tvoje zemlje je van svake pameti.
To reci Srbima I Hrvatima za unistavanje Bosne!
Kad se spremaju novi ratovi moraju se uništiti sve uspomene na stare. Poljaci misle da sada u NATOvim čizmama mogu konačno odraditi ono što nisu uspjeli 1914 ste
NE KONTAM STO RUSE??? KAKVE TO VEZE IMA SA PUTINOM. PA CRVENA IH JE ARMIJA OSLOBODILA HITLERA.
Rusi im otkinuli pola države i držali ih pod okupacijom 45 godina. Razumijem za fašiste Mađare što su ih Rusi jahali, ali Poljaci niti luk jeli niti mirisali.
Inczko se zabrinuo!
Za to je kriv Putin i Rusija .Nisu im smetali do sada
Kakav idiotizam. Spomenik je tu da podsjeca, ukazuje, napominje na odredjeni vremenski period. Na historiju...
Pa jeste ali kada od jedne zemlje koja se borila protiv nacizma sama okrene biti fasisticka onda ne vaze pravila
Hahahhaah DejAvu.Ode Poljska u helac.Koriguju istoriju, sace raTo i u njihA 😱😱
Izgleda da Poljake ceka sudbina da budu topovsko meso bas ko i u drugom svjetskom.
Crvena Armija oslobodila pola Poljske i dala to Ukrajini 😂😂😂. Crvenoarmejci cekali Svabe da uguse u krvi ustanak u Varsavi prije nego sto su umarsirali, Poljaci i Rusi se mlogo vole ko i Srbi i Hrvati 😁
Bravo za Poljake