Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RIP Mazowiecki, dobar covjek, antikomunista i prijatelj Bosne i Hercegovine u najtezem vremenu.
Dobar covjek bio...volio pomoc'...
Što ne navedoste njegov doprinos u spriječavanju rata u BiH???? Možda vam smeta jer je bio komunista pa pokvariće sliku o komunistima koju pravite 20 godina ..
Procitaj tekst prvo, pa onda komentarisi... cuj bio komunista a covjek poznat po tome sto je prvi NEKOMUNISTICKI lider... Fakat mozga nemas ni grama... "Mazowiecki, KRSCANSKI DEMOKRATA, služio je na funkciji premijera do decembra 1990. godine"
Uz to i "Mazowiecki je potjecao iz poljske plemićke porodice" Ovaj covjek ima veze sa komunizmom isto kao i ti sa pingvinima u Argentini...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Veliki covjek i humanista . RIP .
Tihić ti se pridružio.
Komunisti na vlasti iz SDA toliko imaju love da će im Faris Gavrankapetanović platiti stotine miliona da ih KLONIRAJU u Njemačkoj - novcem iz Budžeta koji mi građani punimo svakodnevno plačajući PDV.