Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odo kupit sebi hlače za bajrama
Vjerovatno joj je otpjevao ove stihove: Zar ne znas da prava ljubav, godine ne broji? Zar ne vidis da mi tvoja, mladost lepo stoji? Nesudi po ambalazi; videces na kraju, da i ove ruke moje, milovati znaju.
Cuj sa 16 je dijete spremno za sex,pa bolan prvo nije svaka djevojcica jednako razvijena,cisto fizicki gledano. Drugo,razvijeno tijelo ne znaci da je i um razvijen u istoj mjeri po pitanju seksualne spremnosti! Ti mjeris pristanak djevojceta od 15-16 godina po jajovodima,jajnim celijama i dobijanju menstruacije??? I argument da se ranije sazrijeva i upusta u sex nije znak a sigurno nije ni dokaz da je ta osoba spremna da se odgovorno upusta u sex. Nazalost to prerano upustanje u sexualne odnose je rezultat uticaja medija na nasu djecu,nedostatak kavlitetnog odgoja i loseg skolstva a naravno i prije svega,isopacenih muskaraca koji spremno iskoristavaju upravo ovo stanje nemorala u drustvu. A vi muski koji kao starohani(da druze,nije normalno da ti sa 22 gu.zis dijete od 16) gledate djecu ste nedorasli,nezreli jadnici koji nikad ne bi imali prolaza kod zena vasih godina jer bi vas otresle ko slinu! Iz ocajnickih mjera se okrecete naivnim djevojcicama koje je lako nasamariti!!
meni je 22 i studiram, imam djevojku vec 1 godinu i upoznao sam je kad je imala 16 godina.. jesam li i ja KRIMINALAC :D hocel me ko prijvati? da je lik nasao kaku od 20+ bio bi KRALJ al ovako Kurko gdje ce ti pamet :/
procitaj fino gl.upane Prestojeci izbori su 2012 u maju i stoji TACKA na kraju.. Pocinje recenica nova Vezu sa ... facebooku. Jesi i ti onaj jedan od ovih sto jos nisu pice vidjeli ??
najljepse je pice kad joj dlaka nice :)
@extrem jesil se to pronasao u mojoj prici... pa poznato je da su svi \"ekstremisti\", \"fundamentalisti\" bilo koje religije, \"poglavari\" kultova, ... vehabije, jehovi svjedoci, mormoni, masoni, .... svima je zajednicko da vole mlade djevojke....max do 16 god. to im je vec i staro... a ti sad bjesni i psuj mamice koliko god hoces, kad mi svi znamo da ti radije preferiras curice :-)
u poltici ce naci sve moguce da uniste nekog samo ako si \" derpe\" ( puno primjera visokih politicara u njemackoj,npr. Westervelle itd.) niko te ne dira.i onda ce nam doci takvi da nam daju domaci zadatak za ulazak u eu. nij nam bio dobar socijalizim, evo nam ga sad.
NAJBTNIJE JE DA IM SE ZVJEZDE PODUDARE
Sta je s ovim svijetom danas?
u maju 2012. godine. Vezu s tinejdžericom Boetticher je započeo preko Facebooka. Frajer ide korak ispred svih :P
@@LOL Daj mi dokaz da zensko sa 16 nije fizicki zrelo da radja? Reci da ti sa 16 nisi vidio djevojke od 16 kao seksualne objekte. Daj mi dokaz da se zbog estrogena iz kontacepcijskih pilula u VODI ZA PICE granica plodnosti u 20 godina nije smanjila sa 13 na 11 godina starosti jer curice dobijaju menstruaciju sve ranije i ranije. Prije nego izvalis neku \"naucnu cinjenicu\" iz Cosmopolitana, treba malo da se edukujes literaturom nastalom nakon Titove smrti.
Kod nas bi se jos i hvalili s tim...
@@@Nu Djevojke vole onoga ko ce im pruziti visoki status i sigurnost u zivotu i time osigurati prezivljavanje njene djece. To se u danasnjem svjetu manje vise svodi na pare. Nekada si morao biti najbolji lovac na medvjede ili sta ja znam. Nemoj da ti ta gubitnicka izjava da djevojke samo vole pare postane opravdanje sto nista ne g.uzi.s. ;)
traaayeeena si roooba u graaaaduuuu.....
Nekad su djevojke voljele dečke, danas vole samo pare ;) Koja gomila balkanskih primitivaca zadojenih mržnjom, ljubomorom i nadasve lažnim moralom...
demokrscain, hm