Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e moj ahmo sta bi bilo jos da si prdno,mislili bi da si tempiro guzicu koja izbacuje antraks
@šprdancija Najbolji komentar u životu...najbolji,najbolji....svaka čast....
Cista rasna diskriminacija! Ova Amerika ce u skoroj buducnosti biti popriste najgoreg gradjanskog rata koji je svijet ikada vidio. A svi naoruzani do zubi....
zubi, zuba whatever..bitno da je diskriminacija do jaja..jajceka..
jA UČITELJA I SMEĆA ZATUCANOG, STRAŠNO KOLIKO SU PRIMITIVNI OVI AMREKANCI !!!!
Jeli on Ahmet nije njemu vjerovati...
Jbem li ti mamicu, smrdljivu.
Ko ti trese kavez majmune nekulturni ?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sladak ovaj Ahmed, a i pametan!
Direktor skole na aparatima.
A meni rekli-demokratija...
Mali Ahmed samo htjeo pokazati da je krscanima odkucalo vrijeme.
Malog Ahmeda, sudeći po njemu, boli ona stvar za hrišćanstvo i Islam. Mali Ahmed živi u sekularnoj Americi koja je većinski hrišćanska, a ne u Saudijskoj Arabiji, kao što vidiš. Mali Ahmed je izgleda pametan momak koji će nešto napraviti u životu, dok ćeš ti šehiditi po internetu i voditi virtuelne ratove sa krstašima.
Otkucace vama uskoro. @Kenny , ja pisem na jeziku srpskog naroda a inace dobro zivim na bosanskom jeziku. PS, ni jedan ni drugi jezik mi ni qurcu ne trebaju. Zivim ko Lord.
Tako van je to. Tko se opari puše i na hladno.
Sto amerika ima glupe nastavnike i direktore skola u p. materinu, dijete je inovator i vjerovatno inteligentniji od onoga ko bi trebao da mu preda znanje.
Za njegove godine to je nauka a ne terorizam.
ahmede , ahmede ---ne igraj se satovima više ni za živu glavu,,ccc
drugi put pravi nešto drugo,njima je na spomen islam haotično,i u stanju su na slovo Ahmed da mobilišu armiju,sobzirom da naši vehabisti na federalnim portalima pišu da u Americi imaju svojih 77 spavača koji su spremni na poziv halive da se odpale medju"kjafirima" -doduše 6 islamističkih terorističkih lava su likvidirali
Vjezba se na satu, onda idu bombe :)
Sto su amerikanci zajebani cak bombe nosu u skole;-)
Ovi Ameri k'o misevi.
NASA logo na majici :D koji kralj