Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas pravili 200 čeka na magistralama za kazne od 50 KM.
Pa u tome i je poenta. Oni uzmu petobu i puste pijanca da dalje vozi umjesto da mu 5 godina oduzmu vozačku i raspale kaznu od 1000-2000 KM.
Svakednevno svi mi ugrozavamo zivote zbog ovakve policije. Nedavno umalo ne poginuh u kanjonima Neretve dolje na jezerima. Neka ženska vozi sredinom ceste neko malo auto i ide jedva 30 kmh. Da je prođem primakne se suprotnoj traci (uđe u nju). Policija to sve vidi i ništa.
rum plocice?
alkoholicarko jedna:)......
<3
naši naloge dijele :)
Kod nas ti dajes drotu bajram banku hahahhaahahhaah
ima se moze se.... za Kurban Bajram ce po 100 $ dijeliti
Pa I kod nas kad te murija zaustavi dobijes poviseni secer, pritisak, malo ti se zamanta uzmu ti 20 marona Iz djepa I laganice nastavis tamo gdje vise I ne znas gdje si kreno.
Tražite posao? Kreativni ste i želite da učite? Nudimo Vam posao u kome niko od Vas ne traži da ulažete svoje pare. Pridružite nam se na: http://ow.ly/zHJzC
I kod nas je nesto slicno, Lizalo, Bajram banka i bit ce cvanciga.
Polovici stanovništva tamo je zabranjeno voziti.
Pa ženama
Ljudi su "naci Burce Lee za sve
Policajci u Abu Dabiju su i tokom ramazana dijelili iftare na glavnim raskrsnicama i cestama, a to je već postala njihova uobičajena praksa svake godine. Idila, utopija :)
Sunčano, malo toplije, razmišljam da odem na kupanje na Drinu, bujrum na kafu, biraj Skalu, Fortunu, Albatros... :)
zvornik a ne ides u 304
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
ima se-moze se.........
Ja sam cuo, a ne znam da li je istina. Alkotest ne postoji u UAE i da je pusenje zabranjeno u privatnim automobilima??
boli ih briga,onda puse u vozilima javnog prevoza:).........
SVAKA CAST OVO JE REC DRZAVA KOJA PODRZAVA ZAPAD I EU I CIVILIZOVANI SVIJET, ZIVJELA USA I EU
Otiđi pa osjeti zapad dolje. Bio i nisam impresioniran.