Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOWN WITH ERDODOG!!!!!!!!!!
obazrivi su, rashladjivali su demonstrante po vrucini da ne dehidriraju..
Ja da imam vlast u Turskoj ja bi eshumiro Ataturka, onda bi ga zavezo za magarca i nek ga vuče po Istambulu. :)
jedini turčin kojeg priznjem za legendu je Zumbul-aga
što selefije budu jače u turskoj biti će barem desetorostruko jači demokratski pokret u turskoj. osnovni nedostatak selefija i ostalih sličnih pokreta je nepriznavanje nikakvkih drugih normi ponašanja izuzev njihovih. to neminovno mora dovesti do njihove propasti jer neće niko u 21. stoljeću trpiti fašizam. .
ko kaže da su selefije na vlasti u turskoj, ja sam samo rekao da što selefije budu jače biti će jači pokret demokrata jer to je stvar logike, neće niko trpiti fašizam zašto prejudiciraš stvari ako za to nemaš osnove
Svako obožava svog boga, selefije Allaha, Stvoritelja svih svjetova, a demokrate boginju Demokratiju. Na Sudnjem danu ćemo vidjeti ko je uspio a ko propao, pa neka svako izabere boga kojeg će obožavati.