Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi makar priznaju i ostavke daju...a nasi ,,ko ja,de ba sta prcas,jeli ti vjerujes svojim ocima ili meni,wvo ti 200km idi jedi ...itd...
Svugdje isti
Desnica i religija su utocista smeca
U Srbiji bi murjak otkaz dobio
Hahah loša roba , zakunjo
Dodik, Covic, Konakovic, pola SDA Sci iz SNSD I HDZ su na kokainu
Nasiko se ko nas Fortex i Mandara
Sasvim odgovorno ponašanje jednog političara i za svaku pohvalu.Fino parkiran na parkingu,puši i spava,nikog ne ugrožava i nikome ne pravi problem.Još je pritom i uredno rezveden pa ne mora ni da se opravdava a i uljudno se ponaša prema policiskom službeniku.Od ovog čovjeka mnogj naši političari bi mogli štošta naučiti.
ja nemam nista protiv da politicar s vremena na vrijeme trzne koju
zamislite dzaferovica na bijelom, *ebo dodika ocm hahahah
Cuj dao ostavku.. sto to? Pa nas premijer koji vlada policijom osudjivan, pa ne smeta, Fadil uredno plate uzima dok mu se sudi itd.... bezveze mu to.
okej su krekaši, bolji nego buljaši...
Cocaine is a hell off a drug!
Zasto?
Desnica i religija su utocista smeca
Ovako ce zavrsiti i konjakovic!
to je zakon za sve a nasi hem sto divljaju cestama ugrožavaju ljude u saobraćaju sta jos rade nesmije se ni govoriti
kod nas bi ga jos i nagradili
E moj ti, ti si za Skaku i Memica, mala maca.
Lik ☝️