Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo su policajci ne one nase trbonje sa IQ pileta.
Ovdje se prije svega iskazala ljudskost pa tek onda profesija
Ne, nego profesija skupa sa ljudkosti. Dzaba ti ljudskost bez dobre profesije.
Čovjek koji dobro obavlja svoj posao ne mora biti dobar čovjek.
jebo te, jesi ti gonzo pametan dok si sve ovo znao sam napisati. A mozda si se ipak konsultovao sa wikipedijom, majmune.
Brightona u saveznoj drzavi Colorado USA.
subhanAllah
otkud policajac na mjestu nesrece??? kako cudna slika obisla svijet, taj svijet se sigurno iznenadio.... p.s. žao mi je djece,što su izgubili oca
Beba mala :(
...majka i troje brace i sestara dvogodisnje djevojcice... pa onda kaze ..majka i cetvero dijece, wtff?? Nek su zivi i zdravi koliko god da ih je
Djevojcica na slici+ troje brace i sestara= cetvero djece. Troje brace i sestara su povrijedjeni, djevojcica na slici izgleda nije.
Dusa mala... Nedaj Boze nikome!
Samo pogledaj u sliku i procitaj naslov texta..dirljivo brate
Dirljivo i lijepo.
Kod nas bi je uhapsili, da utvde cinjenice. Ne z a e b a v a m se uopce stvarno tako mislim. Kod nas im je to kodeks.
zbog ovakvih ljudi mrzim skracenicu ACAB.. doduse jest da ovu skracenicu govore oni koje bi policija trebala i vise tuci i da ne dolazi od nekih intelektualnih gromada al je opet pravo popularna..
Imal puno stete na vozilu?
Da se najezis
Vjecito kasni ovaj Klix. Vijest danima stara. ccc
...