Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gdje su vijesti iz kambođže??
tako i treba, a ne ko ovi nasi drotovi koji glume mete ovim balavcima sto pucaju ispod koljena
Policajac Matthew Jacob Marin se ponaša izgleda kao pripadnik bande poznate pod pseudonimom (lažnim nazivom) poznatim kao \"POLICIJA REPUBLIKE SRPSKE\" koja je najpoznatija na svijetu po zlostavljanju invalida sa visokom amputacijom. Pa u tom smislu, poželjno bi bilo da doznamo više detalja o ovakvim \"policajcima\" kojima su uzor balkanski mafijaši poput Milorada Dodika.
kad nauče malo engleskog, a zaborave i ono malo pravilnog bosanskog. ŠTA kod nas znači \"dvostruki amputirac\" - bujrum, izvolite, pitajte, od ljekara do udruženja RVI, evo meni su prije sedam godina amputirane obje noge, jedna iznad, druga ispod koljena, pljunuo bih onog ko bi mi rekao da sam \"dvostruki amputirac\" - to je za mene uvreda isto kao što je za nekog kad mu opsuješ kćerku ili boga ili kad ga vrijeđaš rasno ili nacionalno
samo u americi
policija ima ovlaštenja donekle ,a ovaj če dobiti 10 kuka u zidovima da ga žegaju.
glupi ili tupi amerikanci ,jos malo i njihova demokracija ce dozvoliti da se puca u covjeka ako mu se digne kosa na glavi,stvarno glp narod a hoce svijet da uce kako se treba da zivi ....
Sto mu nije pucao u noge ;)
Bar su se kutarisali čangrizavog komšije.
U USA 3/4 policije bivsi narkomani i alkoholicari.
I u Hondurasu se svašta događa a vi ni jednu vijest da prekopirate.
A šta mislis da pojedes jedno frisko vruće g.o.v.n.o ha? Usput izrokam ti mamaru sa ne sa 200 nego sa 20 cm,haj pusa!
Pa ti trazi green card :)
Amerika nije radi i znoj postoji Hollywood i Frenkie Boy Disnieyland, Baseball i Rock n Roll
to sto je bio amputirac ga ne pravda kad prijeti policajcu na duznosti, ja bi ga izrokao sa 200 metaka. to je prava policija, a ne ova nasa koju kriminalci pljuju na semaforu po gradu.
to se u carsiji kaze pravi se pametan a inace se kod nas kaze mojne se kurcit
dobri stari Texas..ovako bi i mi Bosnjaci u Bosnjackoj BiH trebali sa srbopravoslavnim genocidasima ciganijom smrdima...metak u celo i-zavrsena rasprava!