Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...jebiga, nađe se svugdje ljudi...samo treba dobar mikroskop...
Ljudina
Svaka čast ukoliko je ovo istina, veći dio mene nekako vjeruje da jeste. Ali ako su ovi prodavači već tako dobri i divni, što je prosjak morao biti ispred prodavnice i čekati da mu policajac kupi čizme? Humanost bi bila kada bi oni iz prodavnice sami od sebe jadnom čovjeku dali par čizama.
This is NYPD, baby.
Gaće se oblače seljačiću.Čizme su obuća i obuvaju se.
Policajka snimala humanog policajca... cica mica gotova prica.
nekaže se \"obuje \" nego obuče .........koliko nepismenosti u klix.ba traaalalalala
E daje bogdo svatko ko ovaj policajac ,,ali nije šteta bog ćega pogledati gdjemu najteže bude uvjerensam u to.
Ovo je izuzetak svaka mu cast, a za ostale vazi isto pravilo A.C.A.B
Prisjetimo se da je Barak Obama kazao, citiram: \"niko neće ostati gladan ni bos\". Vidjeli bi smo klasični američki horor da je na izborima pobijedio krelac Mitt Romney (republikanski mafijaš).
kako prevariti kladionicu sve na jednom mjestu a potreban minimalni pocetni kapital http://www.onlinebonusi.com/ref/partners.php?ref=1 ps na ovom sajtu ima i dobro takmicenje moze se zaraditi lova skupljajuci posjetu
Koji glupi idiot je ovaj drot ...haha (u rimovanju) Mijesa se i kvari ovom liku \"posao\",jer kad obuje cizme , minimalno 50% prolaznika ce ovom jadniku dati koji novcic...
I ovo je bio spontan gest njujorške policije: \"NJUJORK – Policija je u Njujorku uhapsila čovjeka koji je planirao da digne u vazduh zgradu Federalnih rezervi, udaljenu svega nekoliko blokova od Svjetskog trgovinskog centra, koji je bio meta terorističkog napada 2001. godine. Bangladešanin Kuazi Nafis (21) koji se dovodi u vezu sa Al Kaidom uhapšen je u srijedu ujutru u okviru zajedničke operacije u kojoj su učestvovali Federalni istažni biro (FBI) i njujorška policija. Osumnjičeni je parkirao kamion ispred zgrade Federalnih rezervi na Menhetnu, a uhapšen je pošto je pokušao da aktivira bombu tešku oko 450 kilograma za koju je vjerovao da je prava, a koju su operativci policije zamijenili lažnom, prenijele su agencije.\" Hodi vamo (levatu), evo bombe, evo vozilo, samo pritisni dugmić i čeka te zaslužena nagrada u dženetu.
svaka cast policajcu !
to serve and protect..a ne ovi nasi olosi
Da je bosanski policajac sigurno bi mu uzo i one sto je imo na nogama!
možda i preživimo 2012, ima još dobrih ljudi