Svijet
1

Pokušala prodati vlastitu bebu na internetu

Klix.ba
Mlada majka pokušala je prodati svog četveromjesečnog sina na internetu za sumu od 246 hiljada dolara.

Ova 20-godišnja Britanka iz Bradforda je objavila oglas na internet oglasniku Gumtree u kojem navodi kako “prodaje predivnu bebu”. Policija i socijalna služba su odmah obaviješteni te su dječak i njegov dvogodišnji brat oduzeti majci.

Samohrana majka, koja pati od postnatalne depresije, kaže kako je oglas bio samo “glupa šala”. Tvrdi da su je izazvali da objavi oglas te da uopće nije planirala nikakvu prodaju i da je oduzimanje sinova uništilo.

“Šalila sam se sa svojim bivšim oko prodaje sperme i jaja, a on me izazvao da stavim bebu u oglas. Nisam mislila na našu djecu. Stavila sam na Gumtree da prodajem bebu za 246 hiljada dolara. Samos am lupila tu cifru i tvrdila sam da zastupam prijateljicu. Bilo je to glupo i nisam to smjela učiniti. Nisam mislila da će biti shvaćeno tako ozbiljno. Volim svoje sinove, čine me sretnom i želim da budu sretni. To je bila samo glupa, glupa šala”, rekla je ova majka koja sada pokušava vratiti svoje sinove, iako joj je zabranjen čak i telefonski kontakt s njima.