Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vehabizam = cionizam
@900 Porodica Saud od strane Britanaca i cionista imenovana na vlast 1932 godine. Data im teritorija današnje Saudijske Arabije, a oni za svoje ideološko vjersko učenje uzeli vehabizam ili selefizam.
I ova turska postala opasna
Ma rokajj teroriste nedaj im pardona i oni ubijaju neduzan narod...
Samo rokajte tu PKK/YPG i ISIS terorističku bagru. Ne treba im dati da glavu podignu.
BRAVO TURCI BRAVO ERDO BRAVO SULTAN Branite svoj narod. I mi smo 92 BiH koliko smo mogli branili od drzavnih neprijatelje i petokolonasha i elhamdulilahi uspjeli odbraniti CIJELOVITU BOSNU I HERCEGOVINU
To je policija a ne ko bi ovi naši@
Turski diktator Erdokonj opet lazira napade kao i lazni drzavni udar koji je pod njegovom partijom izazvan da bi zatvorio hiljade i hiljade ljudi opozicije tako je i ovaj tvz. teroristicki napad izrezirao da bi sakrio sliku pravog problema u Turskoj i ojacao se na vlasti sad opet ide hiljade i hiljade hapsenja.
Ne kaki
Taj diktator barem nije dozvolio da im od države naprave novu Siriju i širenje američke "demokratije '
Mosad-ovci likvidirani. Bravo Turska tako se to radi.🇹🇷
Mozeli nam sad biti jasno ko terrorizam financira??? I cije sve tajne sluzbe rade???
Placenici
samo rokaj bandu
Ima snimak na Avazu poizvrtala ih murija kao u filmovima.