Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u pravu si. eto ni ti nisi dobar ispao.
Teroristi Al Kaide na ovaj način žele pokazati da vlasti u Jemenu nisu u stanju da se brinu o sigurnosti stranih diplomata, kao ni o sigurnosti svojih građana. Osim toga, njima treba medijska pažnja jer ih to hrani. Ti bolesni fanatici nisu svjesni (ili možda i jesu) da najveću štetu nanose muslimanima u Jemenu i samom islamu.
a jesu fine i ugodne ove muslimanske zemlje za zivot, svaka cast ! pa ima li ista da muslimani znaju napraviti da valja ?!