Osnivači ne žele ugasiti stranicu
0
Pokrenuta nova istraga protiv The Pirate Baya
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zivio PB, ne dajte se
Pa sta misle, da cu platit 1000 KM za Photoshop :O Najveci strucnjaci u programiranju i obradi slika su samouki na piratskim softwerima. Nema pirata - nema strucnjaka
Može se i Tribleru dohakati, ugasiti im stranicu i kazniti te programere što nude alat za krađu software-a, filmova i muzike, tribler program proglasiti ilegalnim (kao i posjedovanje minobacača na primjer), od uplinka tražiti logove IP adresa koje su posjećivali tu stranicu i downlodovali program, a onda tražiti lokalnih policija kažnjavanje onih koji ga imaju. Amerikanac može sve samo kad se zainati. Sve se može ako se hoće. Sad ću vas sviju prijaviti Adobe-u, Microsoftu i Hollywoodu.
Nema Pirate ima Tribler, njemu nema smrti jedino da iskljuce internet:)
jos samo da nam uvedu porez na disanje
odoh sad iz inata downloadovat cijeli pirat bay
Može se skidati, samo nema više torrent linkova, nego koristiš magnet linkove. Ako ne možeš, znači da nisi podesio postavke na Utorrentu ili Bittorrentu (ovisi koji koristiš).
Je*em li vam mamu kapitalističku!!!!
LONG LIVE THE PIRATE BAY!!!
ionako već ne mogu skidat sa pirat baya....
Mozes sve, ali ne diraj mi TPB
KRALJEVIIIIIIIIIIIIIIIIIII NE DAJTE SE!! FUCK USA
brate piratbay je zivotno vazna sta bi mi bez filmova, igrica, software i to sve besplatno
-sad cu ja zaboravio sam da se pocesljam,prije nego sto sam sjeo pred -LapTop......
O onima koji ih napadaju: http://www.ted.com/talks/rob_reid_the_8_billion_ipod.html i više o tome kako se oni odnose prema optužbama: http://thepiratebay.se/legal Ovo je stvar opšte kulture i prosvjećenosti, dakle za svakoga...
registrujte se na .ba samo nemojte gasiti najbolji site od pocetka interneta...
TPB se neda, ako budu pokusali da ga ugase, pocinje 1. internet svjetski rat.