Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam utisak da oni koji nisu željni droge, ili oni koji pokušavaju da se skinu sa nje predstavljaju opasnost po narko-biznis ... to bi značilo da onda treba primjenjivati rigoroznije kažnjavanje onih koji najviše profitiraju od droge.
pa haj ne peri auto kući.....
Jao, nista vam je to kako moji u Crnoj gori su opasni. Ja volim samo sandjaklije kakva auta oni vozaju apsolutno
Zivio Presjednik Mexica. Tamo je pola naroda bolesno od droge i sa njima puno problema razne vrste. Normalnom covjeku nije sigurno. Opet ZIVIO Presjednik Mexico.
MISLITE DA STE FACE UBlJAJyĆl NEDUŽNE RADNIKE IZ PRAONICA AUTOMOBILA??? HEEEJ JADNlCl, ZNAJTE DA ĆETE ZAVRŠITI 1000 PUTA GORE OD TIH NEDUŽNIH RADNIKA PRAONICE.
Ocel vaklo i nas neko oslobodit
on je zelio da ostane amoniman
perionica? ne bih rekao da vam je tu vijest SRNA prenijela
je li ovo Sljivina praonica?
zato što su katolici....katolici su istrijebili čitave narode u latinskoj americi kad su je osvajali sve po papinoj instrukciji
Nema veceg D ju br eta od Bosanca.
Iako zvuci nevjerovatno, ali izgleda da su meksikanci veca d jubrad i od nas.