Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi se da ste glupi i samo da znate, ne pozeljni ovdje, smrdi. clanak u opste nije sadrzao psovke nego je govorio o vlaskim religioznim vodjama koje koriste djecu kao sex objekte, sto nije novost ali neka se zna ko ga je ko mali jos u crkvi pusio i primio u guzu. mozda te to podsjeca kad si i ti kitu siso pa sad si nervozan i neznas o cemu pricas
@sax ne brisu komentare nego se ne moze postat komentar ako ima psovka u njemu al tvoj mali balijskl mozak ne moze to shvatiti
zasto brisete komentare drugih a ostavljate iste komentare samo protiv bosnjaka. mozda da promjenite ime u beograd X ili zagreb x pa bih vas razumio alio vako su bosnjaci vecina na ovom sajtu pa zato ne dirajte nase komentare svidjelo se to vama ili ne, ok vlasine
pa valjda se zna ko su naj veci pederi i ubice. za pedere se ne mora on-bjasnjavati, zna se da su to krscanske vodje koje re redovno u guzu deru. a sto se tice genocidasa i to se zna. gdje god su krscani dosli pbili su taj narod ako nije preso na krscanstvo i sve to uz boziju pomoc da grade raj na zemlji hahahah. veliki primjer je kontinent amerike, demokrate, genocidasi.
13.2.2009. Rešad ef. Omerhodžić, imam iz travničkog sela Gluha Bukovica danas je u Općinskom sudu u Travniku osuđen na 18 mjeseci zatvora zbog seksualnog zlostavljanja maloljetne djevojčice N.T.
@antiislam: krace jasnije NE SERI. Nisi procitao ni svoju Bibliju a kamoli Kuran. Jado balavi. Obrisi sline pa diskutuj.
To vam propisuje vaš Kuran.Ništa se ne čudite.I onda netko kaže da ta vjera ne promovira nasilje.
Jesu li oni sada šehidi ?? haaa ha ha ha ha haaaaaa
Skoro sam raspravljao sa nekim čovjekom na sa-x.com i rekao sam mu da teroristi sve što rade rade u ime Boga a on me je ubjedjivao da to nije tako.Takvi kao što su ovi pogubljeni se raznose medju ženama i djecom,na pijacama,na svadbama i najgore u Džamijama.Inače te kamikaze čovjek zdravog uma i razmišljanja nemože nikako skontati.Teroriste treba proganjati na svakom pedlju planete zemlje a o pogubljenju i smrtnoj kazni za te ljude nemam komentar.
alah je kadir