Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne može nikako bez islama i muslimana. Koja god vijest ima imalo veze s tim, njega među komentatorima nađeš obavezno
hahaha e baš si me nasmijao nuhajva jedan. Dok sam ja u njemu nikad kršćanski neće biti nek ti je to jasno mazlume
Kako sam sretan što živim u kršćanskom gradu!
prije poajve is.lama bilo je nesto i kulture i nauke i tehnologije na tim podrucjima .. sa dolaskom is.lmama citavi narodi propadaju brzo.. pogledaje samo pakistan- indija, egipat-izrael, srbe i hrvate - bosnajcke mus.limane
soc.dr.psy 10.10.2011. u 21:19 \"Oko, za oko zub za zub, ako oduzmeš nekome život, ni ti ga ne zaslužuješ ma ko da si \" Da je ovo vazilo i u BiH, niti jedan pravo(krivo)slavac i katolik ne bi bili zivi.
Da su muslimani u evropi kroz istoriju imali ista prava kao i Kopti u Egiptu, Evropa bi sada bila islamska drzava... Kopti zive sa muslimanima vec 1000 godina... Kada su muslimani dosegli svoj naucni vrhunacu evropi i pokazali evropljanima da se čir na stopalu ne lijeci udaranjem bolesnika biblijom po glavi, ili spaljivanjem cijelog stopala, i kada su mrtvu zemlju ucinili izuzetno plodnom sa sistemima navodnjavanja, evropa je odlucila na najbrutalniji nacin protjerati sve muslimane iz evrope, ubistvima, masakriranjem, otimanjem, silovanjem i drugim metodama, tada poznatim samo \"civiliziranoj\" evropi i njenim stanovnicima krscanima... Nakon protjerivanja su poceli pisati novu istoriju, prepisavsi sva naucna dostignuca sebi...
mada ovo jesu islamistička imbecilna posla...islam u bosnu je došao ne na maču, već na peru, a kakav utemeljitelj takva i religija....mač
Oko, za oko zub za zub, ako oduzmeš nekome život, ni ti ga ne zaslužuješ ma ko da si
interesantna teorija da nisu onda srbi i hrvati u stvari - prikriveni muslimani?
laka ne se.ri , poznato je da u egiptu muslimani i kriscani zive rame uz rame dugi niz godina, i da su izuzetno tolerantni jedni prema drugima.. ali mislim da stize u egipat demokratija, pa ce ovo se sve cesce i cesce vidjati na ulicama te lijepe demokratske drzave..
Gdje god je muslimana, tu je i sranja, jasno ko dan. Gdje god su većina, druge nastoje istrijebiti. Drgačiji primjer ne postoji.
\"koja predstavlja šest do 10 posto Egipćana\" koja je ovo matematika:)))
Jah,nečiji se haci vraćaju.Butros,taj imbecil,sve je uradio 92 da nas sj ebu.A sramota i jest da jedan ljigo,iz još manjeg naroda bude šef UN.Poslije Waldheima,sve je jadno,da jadnije ne može biti.
ovako treba i u bivsim nazovi yu drzavicama uvesti zakon za sve koji mrze druge narode ili religije.