Narod gladovao, on se motao u svilu
0
Pogledajte luksuz u kojem je Mubarak spavao i kupao se
Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kao da su nasi skromniji,dajte molim vas...
Kao da je kod nas sta bolje
Za ovo djubre je pseto sirtsko reklo da nema novca za pantalone. Koliko li sirtski demon onda ima? Dje ste misevi mudemirovi?
Sto i vi znate sr*t ... ko da vi nebi ovako da imate :)
HAHAHA A VAMA VALJAJU DA KARATE DJEVICE U GROBU HAHAHAHA
HAHAHA...... PA KAD JE NAROD OFCA TREBA MU 30G. DA SKONTA, DA JE MOĆ U NJIHOVIM RUKAMA,.......NAROD LEVAT, OSTAJE LEVAT, DOK JE LEVATA BIĆE I MUBARAKA, KRALJEVA, PA I KOD NAS OVIH POLUPISMENIH POLITIČARA I LOPOVA .
pa zasluzuje jedan drzavnik da ima ovako lijepe prostorije a ne ko ovi nasiu klosari sto ne ulazu u drzavnu infrastrukturu osim u privatnu treba i moci ugostiti ostale konje koji su vodeci politicari mada bi ja licno napravio jednu dobru staju u kojoj mogu svi ti konji da imaju svoj vlastiti box
Men ovo kićasto previše.....u ovakvom šarenilu čovjek samo može mentalno zglajzat.....reakcije i poticaji koje oči šalju mozgu su previše haotični da bi mozak coolirao i bez posljedica istrpio tu torturu....jednostavnije je zdravije...a vi kako hoćete :D LoL!
Jebim ti si zasigurno plod svog tate i magarice !! sto bolan psujes covjeku !??? klasican primjer bastarda !!!ALaj si je ovaj mubarak poplocao put u dzehenem !!
NIJE OVO NISTA DA ODETE KOD GOSPON. TIHICA TEK BI ONA VIDJELI RASKOS I LUKSUZ !!! ;)
Sta je trebalo? Da u ovoj palaci spava ciko sto radi u trafici? Gdje spava Obama? Komentari su stvarno nerealni. Druga je stvar gdje je spavao a sta je radio??? Imamo i mi ovakvih greadjevina ali radi \"mira u kuci\" pretvorene su u predsjednistvo, skupstinu i td. Kao da bismo mi dali da nase gnjde od predsjednistva spavaju u takvim objektima? Ma dajte molim vas! A ni ovakvi lusteri vise nisu IN!
@ Bosna 1.Bombarduju sami sebe u Iraku,Pakistanu i Avgenistanu omiljena mjesta su trznice. 2.Okupatorske trupe imaju u Sjevenom Kipru (Turska vojska) 3.Bombardovali su juzni Sudan da implementiraju svoj seriatski zakon zadovoljan?
... a gdje su slike \"palaca nasih vladara\"?...
@Bih -tugo mo... Sta ti balis.. Kaki islamisti ..Ta terminologija koju ti balis je doprinjela ovoj revoluciji...Ne radi se o islamistima nego o narodu koji vise nece da trpi zulum neokolonijalista...o tome se radi... Gdje to muslimani bombarduju Gdje su to stacionirane trupe iz muslimanskih drzava Gdje to muslimani bombarduju s isprikom implementacije demokratskog sistema.. Otrove jedan jesi li na Cairskom trgu vidio barjak Islama...Nisi ..Nego si vidio Barjake Egipta.. Otrovan si i pun mrznje ...fuj
imao i svoj dalekovod :)
ima mubaraka iu nasoj BiH koliko hocete
Isti Zlatko Lagumdžija